Разпиляхме и сърбите с 3:0

Вече сме с две победи в групата, в петък играем с Испания
Обновена: 10 май 2012 12:08 | 9 май 2012 21:03,
78
Разпиляхме и сърбите с 3:0
Снимка: БТА

Българският национален отбор по волейбол записа втора убедителна победа в квалификационния турнир за класиране на Олимпиадата в Англия.

След 3:0 над Словения, днес родните трикорьори разгромиха със същия резултат( 25:22, 25:16, 25:23) и еврошампиона Сърбия.

Още по темата

Изключителен мач изнесоха нападателят ни Матей Казийски и Теодор Тодоров, който записа няколко блестящи блокади над "плавите".

Публиката пък бе феноменална, над 12 хиляди скандираха през целия мач: Българи, юнаци!

Така нашият отбор води убедително в нашата група, в петък ни остава още един мач с Испания.

Само победителят от турнира в столичната зала Арена "Армеец" ще получи така желаната виза за игрите в Лондон.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Цецка Пиронкина преди 12 години
Мачкай,Гришо !!!!!!!
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво,юнаци!
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а по-нататък...
59
0
 
2
 
! Отговори
oт някой си до Иван преди 12 години
Благодаря за забележката, ти пък забравяш и световният ни шанпион по шах за ветерани. Мисля 2005 и тримата бяха действащи световни, така бяхме поне за година окупирали шахматният връх. Отделно Веселин Топалов мисля, че стигна второ ело в света за всички времена след Каспаров. Да не споменавам и успехите на българчетата по математика. На последното най-престижно съзтезание има няма си бяхме на 1-во място, 140 страни бяха след нас. Но за съжаление тези новини не ги излъчват, виж ако се сбият тумба
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашите момчета заслужават да станат шампиони - дали световни, или европейски, но шампиони, заслужават първото място, защото са неизмеримо талантливи...Лошото е, че понякога и те не си ваярват и това води до безумно глупави грешки и смешни загуби, но факт е, че могат много, стига да искат!!!
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bravo bravo bravo samo pobedi ni treba
56
0
 
3
 
! Отговори
иван до някой си преди 12 години
Не един а двама световни шампиони!Забравяш Антоанета Стефанова!!!
55
3
 
16
 
! Отговори
Deja преди 12 години
Браво юнаци! Болят ме ръцете днес от пляскане и съм прегракнала, но заслужавате всеки път такава пълна подкрепа, защото волейбола е спорта, в който сме много добри! А къде са днес варненци да кажат нещо за публиката в залата?
54
1
 
32
 
! Отговори
asd преди 12 години
Бях там! Уникално! Отивам на всичките останали мачове на наще! Браво момчета, единственият колективен спорт в който сме на топ ниво! Българи Юнаци! Медалите ви чакат на Олимпиядата лятото!
53
30
 
1
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Сърбия и Словакия не са Китай по население... а ни бият и на волейбол.
52
3
 
38
 
! Отговори
някой си преди 12 години
Определено, без капка излишен патриотизъм мога да кажа, че сме ако не най-талантливата нация в света, поне сме в челната тройка. Толкова малка държава, а толкова много талант във всички области. Например 1 милиарден Китай е превърнал шаха в култ, играе се в училища -хиляди школи, в манастири и къде ли не. А ние сме 7 милиона, от който близо 1 мил. ***. Ние имаме световен шанпион по шах, а Китай нямат. А за волейбола мисля сме 6-ти или 7-ми в момента в световната ранклиста. Браво българи!!!
51
4
 
6
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
Въпросът е друг.Сега победихме Сърбия. Наскоро разпиляхме Полша, а загубихме безславно от Русия , която същите тези поляци и сърби направо унижиха. Въпросът не е само психика... Р.Стойчев сам писа..когато си направил едно нещо хиляди пъти..идва и психиката. Нали на всеки е ясно,че ако губим от Словакия и Русия,Бразилия и САЩ...не можем да станем световни шампиони...примерно
50
1
 
15
 
! Отговори
аз преди 12 години
до 62 Ако волейболистите ни караха така скромно както предлагаш не трябваше въобще да участват в тези квалификации . Мен ме карат да бъда горд , че съм българин и им пожелавам да побеждават във всеки мач. Вярвам , че могат защото са добри .
49
0
 
1
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
Едно от условията на Р.Стойчев да поеме нац. отбор бе да се натурализира разпределител? Какво стана. Жеков стана много по - добър ?
48
0
 
13
 
! Отговори
rument преди 12 години
Волейболистите ни са на световно ниво,и това е факт.62 - разпределител на световно ниво имаме в лицето на Андрей Жеков,не искам да влизам в детайли,защото трябва си пиша до утре.Едно ще кажа,човек който не е играл тази игра,не може да изкаже адекватно мнение,аз играя волейбол от 7 годишен,ако имате въпроси питайте,вместо да се излагате с неадекватни мнения ;)
47
1
 
39
 
! Отговори
абе мишоци преди 12 години
До вчера плюхте,че нашите били слаби,че словенците били леваци,че сърбите щели да ни разбият и т.н.Сега кво толкова нали не сме станали световни шампиони.Ако станем световни шампиони пак ще плюете.Комплексари като вас не могат на нищо да се зарадват и само мразят и завиждат.Всеки истински Българин трябва да е горд с успехите на Кобрата и волейболистите,както на всеки състезаващ се за България спортист.
46
22
 
2
 
! Отговори
недейте така.. преди 12 години
Недейте така...по-скромно.Какви суперлативи само...все едно сме спечелили световно първенство. А ние сме победили в два мача на квалификационен турнир, като най-силните в света ...не са тука. Трябва ни рапределител и посрещач от световна класа----без нови попълнения...стотици добри играчи ще искат да бъдат натурализирани/срещу пари и възможност да играят на най-високи форуми/.....НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕМ ПЪРВИ НА СВЕТОВНО ИЛИ ОЛИМПИАДА.....ГЛЕДАЙТЕ РЕАЛНО...
45
4
 
13
 
! Отговори
баче кико преди 12 години
СРБЕ НА ВРБЕ !
44
13
 
10
 
! Отговори
СТАВА НАЛИ? преди 12 години
Давай Бате Бойко, смело напред, бий ги наред, ний сме след теб ! Яху-у-у !
43
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе къде са варненците от Добрич!? Вчера плюеха по най-долен начин че не можем да напълним залата а днес са като мишки! Дори мишките имат повече достойнства от варненци!