Футболен трофей след асистенция на Бойко Борисов

"Витоша Бистрица" спечели Купата на аматьорската лига
29 май 2012 22:38, Елка Василева
182
Футболен трофей след асистенция на Бойко Борисов
Бойко Борисов първи пое купата. Снимка: Булфото

„Витоша Бистрица” с премиера Бойко Борисов спечели Купата на аматьорската лига след победа на националния стадион “Васил Левски” над отбора на Две могили с 2:1. Борисов игра с номер 13.

Борисов имаше решаваща роля за успеха на “Витоша Бистрица”. На мача на "Тигрите", които се подвизават във “В” група, имаше над 1000 зрители въпреки лошото време и падналия проливен дъжд.

“Витоша” поведе преди почивката с попадение на Сергей Ташков. Той направи хубав индивидуален пробив и с мощен удар опъна мрежата. “Две могили” изравниха след невероятна грешка на вратаря на "тигрите" Владимир Славев, но в 67-ата минута Бойко Борисов подаде на Ангел Стоянов, който с прекрасен изстрел от малък ъгъл донесе трофея на своя тим.

Една трета от кабинета дойде на трибуните на националния стадион “Васил Левски”, за да подкрепи премиера Бойко Борисов, който излезе като централен нападател на Витоша в сблъсъка за ценния трофей.

Транспарант “Тигрите без дефицит” разпъна вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков. До него във ВИП ложата се събраха колегите му от правителството Мирослав Найденов (на земеделието), Ивайло Московски (на транспорта и информационните технологии) и разбира се, Свилен Нейков (на спорта). Друг плакат от финансовото министерство гласеше “Муудис “Тигрите” с рейтинг ААА”.

След като вдигна купата, Борисов каза, че не му е било лесно в мача, тъй като са го пазели 34-35 години по-млади централни защитници.

Той заяви, че ще отнесе спечеления трофей при другите в Министерския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
3
 
! Отговори
апостроф преди 11 години
Като гледам на снимката , той има май най голямо шкембе.Или от отказването на цигарите ,или е занемарил футболът или....доходите са му по голями.
145
0
 
3
 
! Отговори
фани преди 11 години
кой ше го спъне премиеро,веднага отива при Цецо на очна ставка ...голямо лакействане е било :))даже при бай Тошо не беше така ... големците ритат ... след година никой няма да си спомня за спортните изяви на Боко
144
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Много хора няма къде да живеят след земетресението, а *** играе мачлета и вдига купи , аплодиран от министри, също ***. Българио, накъде?
143
3
 
4
 
! Отговори
Yonex преди 11 години
Не знам как се възхищаваме на американските президенти, които ходят да бягат всяка сутрин край белия дом, а порицаваме Бат Бойко, който спортува по далеч не толкова скучен начин. Аз съм ЗА този положителен пример. Нека всеки чиновник от администрацията, нека всеки един служител, собственик на бизнес да живее по този начин - да спортува, публично да заяви че отказва цигарите, да е с малко по-малко шкембе от обичайно приетото за бизнесмен, чуновник и политик.
142
0
 
18
 
! Отговори
Сънчо преди 11 години
Защо пенев не пуска в игра тези прекрасни нападатели,нека и европа им се порадва ,този талант трябва да бъде видян и оценен навсякъде нали спорта ще ни спаси от всичко?
141
1
 
14
 
! Отговори
генерал Жуков преди 11 години
Стига с тази тиква рано рано приятели, омръзна ми от него навсякаде е той, тази държава стана непоносима...
140
0
 
11
 
! Отговори
Nikolay Marinov преди 11 години
Хахаха смях, смях, смях... това ли е най-важната спортна новина бе г-да т.нар. журналисти от тази страница - dnes.bg. Пълни смешници!
139
8
 
4
 
! Отговори
cc преди 11 години
ВОЛЕНЕ идвай вече на власт, че има много работа за теб!!!
138
11
 
3
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
160-прав си.....просто квичащите се лутат да плюят навсякъде.....няма за кафе вече...!!!
137
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей тва е премиера - мостове, заметресения, навсякъде инспектира и контролира, после едно мачле, както се казва здрав дух, здраво тялои алената гмеж вие на умряло
136
1
 
6
 
! Отговори
BOTEV преди 11 години
Idavame 6te EBEM........
135
0
 
12
 
! Отговори
купичка преди 11 години
Голяма радост! Големият кормчия с една малка, за неговия необятен формат, купичка.
134
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че не и яхтсмен. Защото как герберите щяха да домъкнат цяло море в София!
133
12
 
2
 
! Отговори
до 162 преди 11 години
а за тока питай червения вечен номер 2 Крадлиев. те купуват и продават и като на колега шумкар може да ти направят отстъпка
132
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Господа журналисти,На.рахте се!
131
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко яко мачка, комунисти *** на умряло, мирише ми на кафе и денят започва добре
130
7
 
47
 
! Отговори
Поздравления за № 13 преди 11 години
Този турлуп с 13 заслужава поздравления. Само за три години успя да съсипе държавата, а нас ни направи абсолютни ***. Вече не забелязваме как искрено се радваме на всичките му простотии. Журналята са по зле от публиката. Те са толкова улисани, че не усещат каквсе по силно лижат 13, с грапавите си езици. мисля, че толкова изпростели никога не сме били.
129
0
 
43
 
! Отговори
Фен Тигров преди 11 години
В мача за световната аматьорска купа очаквам на вратата Федосова, а като главен психотерепевт Цецка Цачева. Веднага след сигурната победа, Цв.Цв да възвести народонасеелението със сирени и включени сини лампи в цяла България. Тогава ташакът ще бъде световен!Сега е скромно национален.
128
13
 
3
 
! Отговори
до истинската европа преди 11 години
и как точно от Германия се върна и се депресира тука от турски сериали, при положение че в Германия турците са навсякъде? и кой да хвалят по новините ако не лидера на единствената стабилна икономика в Европа? нещо май ни гъбаркаш.какво става?
127
0
 
29
 
! Отговори
Пеле преди 11 години
Какъв гаф на Българската национаална телевизия! Другарят Борисов - Картофелски играе финаал, а мачът не се предава директно! Евалла на управата на ст."Васил Левски"! Бръкнали си в джоба патриотите и са поели лично заради премиера всички разходи, защото много го обичат.А при нас в Бразилия Дилма Русев рита на ст."Маракана" безрлатно, но мача се предава директно по телевизиятаа.

Спонсорирани публикации