Роналдо не се страхува да бие дузпи

Ако се наложи, ще дам най-доброто от себе си, обеща звездата на Португалия
Обновена: 9 юни 2012 10:21 | 9 юни 2012 10:06,
22
Роналдо не се страхува да бие дузпи
Кристиано Роналдо Снимка: Reuters

Кристиано Роналдо е уверен в себе си и без проблеми ще изпълни дузпа, ако днес Португалия получи такава в мача с Германия, обяви самият той. 

Напоследък суперзвездата показа колебания от бялата точка, като изпусна на полуфинала в Шампионската лига, а наскоро и в контролата на иберийците срещу Турция. Въпреки това обаче запазва спокойствие. 
 
“През целия сезон изпълнявах много добре наказателните удари. В крайна сметка вратарите, които спасиха изстрелите ми, заслужават поздравления. Ако обаче срещу Германия получим дузпа, ще я изпълня без проблеми и ще дам най-доброто от себе си” коментира той. 
 
Роналдо е сигурен, че португалците могат да се противопоставят на Бундестима. “Тук сме, за да се борим с най-силните тимове и не се страхуваме. Сигурен съм, че ще изиграем много силен мач. Подготвени сме и не сме притеснени” обяви играчът. 
 
“Естествено, че Германия е много сериозен противник и претендент за титлата. Те притежават отличен колектив, но и много силни индивидуалности. На подобни турнири смятам, че отборите, които са най-добре подготвени в тактическо и физическо отношение, имат успех. Надявам се, че Португалия ще бъде именно подобен състав и вярвам, че ще стигнем наистина далеч” каза още Роналдо. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
mi7k00 преди 11 години
К.Роналдо е най-добрия от най-добрите ;)
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде Меркелците!
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тоя гелосан нарцис.Цял Реал играе за него.Пускат му да вкарва.Колко асистенции има?Меси е друга класа.Прави играта.А този е консуматор.Ако отиде в някой по-слаб отбор и ще загине.
7
8
 
7
 
! Отговори
Ненормален свят преди 11 години
Един пиклив футболист взима 100 млн. евро от трансфер.Не ти трябва да измисляш нещо. Не ти трябва да принасяш полза на човечеството.Риташ там една топка нагоре надолу.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно е колко хора имат разни ритнитопковци за идоли :)) Как може човек чиято единствена заслуга към човечеството е , че рита топка да ви идол бе ? Футболистите не се различават по нищо от клоуните , освен , че са по-прости :)) Един доктор който спасява живот , взима една стотна от заплатата на някой овчар като тоя на снимката ! Обаче на вас са ви виновни лошите банкери дето взимали 100 - 200 хиляди годишно , ама щом рита топка може !
5
5
 
6
 
! Отговори
ined преди 11 години
То проблема е не дали ще бие, а дали ще вкара. Щото ако не вкарва, може да му намалят възнаграждението, а тогава има опасност Шайхлисламова да му бие дуспата.
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Германците днеска ще им скъсат мрежата на тия ***
3
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кристалина Роналдова се размечтала.
2
9
 
1
 
! Отговори
НРЦ преди 11 години
на финала в шампионската лига изпуснал ахахаха стига бе не думайте
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ще бъде разплакан от немските машини!