Лондон с пулса на Олимпиадата!

Да подгреем преди игрите със серия любопитни кадри
Обновена: 27 юли 2012 15:17 | 27 юли 2012 15:17,
27

Дори пътната маркировка е с олимпийските кръгове. Снимка: Reuters

От днес светът е Олимпиада, а милиарди погледи ще бъдат вперени в Лондон за най-рейтинговото събитие на годината.

Точно 198 рекорди на планетата ще бъдат атакувани. Ще успеели след безпрецедентните 8 титли в Пекин, плувната торпила Майкъл Фелпс да направи ново чудо?

Ще свалили още границата на човешките възможности най-бързият мъж на планетата Юсеин Болт? Това са само два от най-интригуващите въпроси.

България пък очаква 52-рото си злато от Летни игри с надеждата шампионите ни да са повече.

Dnes.bg подгрява за форума под петте преплетени кръга със серия любопитни кадри от Лондон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
4
 
! Отговори
Питър преди 11 години
До Н19:wen [wen]errn1. липома, доброкачествена буца;2. гуша;3. огромна, бързо разрастнала се градска площ; the Great W. Лондон. Кое точно му е зловещото, освен "гуша"-таИмате и някои (неволни) нумерологически, както и фактологически грешки в материала от паралел риалити...
25
0
 
4
 
! Отговори
Питър преди 11 години
"Ще свалили още границата на човешките възможности най-бързият мъж на планетата Юсеин Болт? "ИСКАМ ДА ПОПИТАМ АВТОРА НА ГОРНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ИМА ЛИ НЯКАКВА МИНИМАЛНА ИДЕЯ КАКВА НЕВЕРОЯТНА ГЛУПОСТ Е СЪТВОРИЛ??
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
23 Анонимен, нямаш си и идея колко си ПРОСТЪ ;-) Когато не знаеш поне си мълчи, добре че ба челото ти не пише "*** СЪМ" ;-)
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Традиционните британска кухня изкушава олимпийци и гостите на Лондон.-----------------------------------------------------------хах :D ква британска кухня кви 5 лева?
22
0
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Едното е "когато се заключи" или "когато е заключено"/"когато заключите"(букв.) може и да се приеме "когато ключалките щракнат", а друго е "човекът дявол" или "мъжът дявол"...
21
1
 
6
 
! Отговори
попо преди 11 години
Всичко е така както са го написали няколко коментара....Какво ще правите Вие и дали ще ви излъжат да ви сложат знака на Антихриста, решавате Вие...
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поправка от ком. 19 - EVIL.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето нещо и за имената на талисманите на ЛОИ - Wenlock и Mandeville, по отделно разбиете думите - WEN-липома (туморно образувание на кожата), LOCK-заключване, затвор, MAND-командване, EVILl-зло. Зловещо, а?
18
1
 
7
 
! Отговори
Time over! Game Over преди 11 години
Не, няма никаква грешка. Играта наистина свърши! Който разбрал - разбрал! Който се осъзнал - осъзнал! А който не е - да е, това си е за негова сменка. До тук беше с догатките и препратките от страна на елита. О тук на сетне ще се действа безцаремонно и безкомпромисно. Демокрация, права на човека, свободно слово - такива бонбонки и близалки вече няма да има . Елита подготвя едно заключително "шоу" чрез което ще се опита да постави началато на новата епоха (new age), която в своята същност никак неще бъде приятна за човечеството. Най страшното е, че над 4 милиарда души по света (заедно с присъстващите на стадиона) ще приветстват в неистов екстаз това "шоу", което всъщност е един грандиозен ритуал. Не напразно побликувах данни с цифри около предстоящото откриване на олимпийските игри в Лондон. Защото всичко е добре подготвена магия. Но не магията на игрите, а магията на ритуала. Както не веднъж съм казвал, живота на елита е направляван изцяло по правилата на окултизма. Окултно значи скрито. Окултна наука - скрита наука. В тази скрита наука влизат абсолютно всички "али-бали" като: астрология, номерология, хиромантия, кабала,алхимия, евгеника, генетика и каквото се сетите и не се сетите. Един ритуал който по своята същност е манифестация на дадени намерения е сложна комбинация от тези "фокуси". А за да може един ритуал да "свърши своята работа" са необходими няколко компонента:1. "Рецепта за манджата" - щипка от това, лъжичка от онова, малко подправки и др.2. Майстор който да забърка съставките3. Време и място на "готвенето" 4. Жертва за жертвоприношението5. ПубликаВ този ритуал който ще бъде проведен през цялото време на олимпийските игри, жертвата и публиката ще бъдат едно цяло.
17
3
 
13
 
! Отговори
ZION LONDON logo преди 11 години
То и логото ако го погледнете не е 2012 - а си е чист ZION.Не вярвах на такива шментери капели като пост 16 - ама то като събереш 2 и 2 и почваш да се замисляш.....Ах, проклет да съм, че не съм ***. Гадни комунисти, наказахте ни с това силно образование!
16
5
 
7
 
! Отговори
Time over! Game Over преди 11 години
11.09.1990 година - цифра 3 - начало на налагането на НСР11.09.2011година - 11 години по-късно- цифра 3 - жертвоприношение в СТЦ, средата на големият манифест??.??.2012 година - 11 години по-късно - цифра 8 - жертвоприношение край на налагането на НСРПогледнахте ли сайта на Рокфелерчетата? Единствената дата която съвпада с цифра 8 е 04.08.2012 година. То и тогава е пълнолуние - край на манифеста, а и средата на олимпийските игри.Я,спомних си нещо много интересно - "Биг Бен" - ще бие за 3 минути , точно 40 пъти в 8 часа и 12 минути. 40812 - ама са го измислили, нали?Но защо Гаме Овер?Ами защото това ще бъде приписано на някого. На кого? Има на кого! Натаняху го посочи още на 2-ят час от атентата в Бургас, и съответно последствията които ще се приложат по подобие на отговорът след 11901 ще бъдат далеч по- жестоки. Направо Драконовски.Това наистина ще бъде островът на чудесата,където в пламъка на жертвеника пълен със звуците на жертните, ще се вДУХнови, разкошната креативност, творческсият потенциал и непредвидимост на едно ново поколение млади господари от цял свят !!!! Кой разбрал - разбрал. Кой не е - да е. Жална ни майка на всички, без изключение.Време е шоуто да започне !!
15
2
 
16
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Хмм, интересно мнение имаш за емигрантите. България беше с страна с интелигентно, образовано, любопитно население, с богата обща култура. Огледай се какво е останало в България и си направи извода дали всички емигранти са строители и чистачи....Лично аз говоря пет езика и познавам много българи в чужбина, които биха били гордост за всяка нация.БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ние ще сме в залите и ще ви подкрепим!
14
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ах,Уенлок и Мадневил са смного сладки, не намирате ли? Много ме кефят, сладурчета :)
13
0
 
14
 
! Отговори
победа преди 11 години
Пожелавам успех на всички български спортисти които ще участват на Олимпиада Лондон2012.Радвам се че участващ в съзтезанието спортист ще носи трибагреника,а не кактобеше хрумнало на някои натегачи-Стоичков.
12
11
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
БЯГАЙ РОБУВАЙ И СЛУГУВАЙ НЕДЕЙ РЕВА ,ЧЕ ИМАШ ДА БЪХТИШ ЦИМЕНТА И БЕТОНА И ДА ПЕРЕТЕ НАСРАНИТЕ *** ОЩЕ МНОГО .
11
1
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
ТОЙ НОМЕР 8 ТИ Е ОБЯСНИЛ КАКВО Е И НА КАКВО ПРИЛИЧАТ НО ЕЛЕМЕНТАРНИЦИТЕ ЦЪКАТ МИНУСИ .
10
6
 
14
 
! Отговори
душа емигрантска преди 11 години
А как ще се разрева, ако чуя българския химн и видя знамето ни най-високото !!
9
2
 
7
 
! Отговори
.за талисманите преди 11 години
този от снимката на какво ли прилича...а иначеУСПЕХ на българските участници!!!
8
5
 
10
 
! Отговори
ДЪРТА БЕМКА преди 11 години
СНИМКА 1 И СНИМКА 5 СА НАЙ ПРОТИВНИТЕ И УЖАСНИТЕ МАСОНСКИ САТАНИНСКИ ЗНАЦИ ТОЛКОВА ЯВНО ТОЛКОВА ГНУСНО И ПРОТИВНО ПИРАМИДИ ОЧИ Народе !
7
2
 
8
 
! Отговори
brigante преди 11 години
Официалното откриване на Олимпийските игри е на 27 юли от 23.00 ч.(българско време) и ще бъде излъчено пряко по БНТ и Евроспорт. ...добре, че има форуми с интелигентни, будни хора:) 'щото в нет медиите работят все *** и няма информираност от блудкавите им пишман ограничени "статии" :)та от форума сега на дата бг се информирах:) кай баба тенкю