Бербатов финтира Фиорентина?

Ювентус и Фулъм също сред кандидатите за подписа му
29 авг 2012 16:58, Друми Георгиев
62
Бербатов финтира Фиорентина?
Бербатов може да избере Ювентус. Снимка: Булфото

Димитър Бербатов е все по-близо до Ювентус, пишат италианските медии. Днес българина бе очакван във Флоренция, за да премине медицински прегледи и да подпише договора си. В последния момент обаче в битката за подписа на нападателя на Манчестър Юнайтед се е включил и Ювентус.

Заради това, въпреки че от Фиорентина очакваха Бербо на летището във Флоренция, той така и не пристигна там. Източници близки до ръководството на Фиорентина са споделили пред "Гадзета дело спорт", че причината Бербатов да не дойде е оферта от Ювентус.

Шампионът на Италия е предложил 1 млн. евро по-висока заплата на нападателя. Медиите твърдят, че Бербатов е останал в Мюнхен, където е трябвало да смени полета за Италия. Пресата твърди, че Бербо вече е приел офертата на Ювентус и сега остава само Старата госпожа да се договори с Манчестър Юнайтед.

Независимо дали Бербо премине в Юве или Фиорентина, той ще е втория българин и в двата клуба. Преди време за Фиорентина и Ювентус игра Валери Божинов.

В последния момент сред фаворите за нов клуб на нападателя се появи и името на Фулъм.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
13
 
! Отговори
еврогранд преди 11 години
то бива подигравки с тоя бербатов, бива, ама това минава всички граници....
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нормално за бг медиите...99% измислени истории за да им цъкате трафик и балъците да цъкат на рекламки за евтини ***, и собствениците карат мерцедеси а вие продължавате да цъкате, за това и аз имам сайтче и цъкат *** :) айде цъкайте хейтъри...
27
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Берба "Тигрите" от Бистрица те чакат с отворени обятия, нали знаеш?
26
4
 
26
 
! Отговори
...та кога казвате? преди 11 години
Та кога казвате,за друг български футболист ще се борят няколко отбора,начело с Ювентус?
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
те единствените пенсии са на Острова и истинските европейски грандове ги ползват за парцали както и където да ги хванат
24
3
 
5
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
Ами като има пачка защо не ляга още сега ами ще ходи да търка пейки и да се излага..???
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде баце, заминавай при другите пенсии на ботуша!
22
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Митя Пейката бил сега в Мюнхен а... явно агенти на Байерн са го измъкнали контрабандно от Флоренция, само че като пристигали в Германия, психясали тифоси на Юве го ударили по тиквата с твърд предмет и го пъхнали в куфар в багажното отделение на полет за Торино. Митя обаче чувал по високоговорителя на летището как Зенит искат подписа му, и тайничко излязал от куфара и се е напътил към полет за Санкт Петербург. Седнал на ПЕЙКАТА да чака когато Фергюсън се е появил и го качил на полет за Манчестър
21
3
 
16
 
! Отговори
с. преди 11 години
Бербатов го боли фурката!Има вече такива пари,че му е все едно!Ще поиграе още няколко годинки и като легне на дебела пачка ще си живее екстра човека!
20
6
 
9
 
! Отговори
странник преди 11 години
До Tulski:Как може да си такава злобна гад?Какво ти пречи детето на този човек,клозетно произведение вонливо,та го замесваш тука?Марш обратно в клозета,смрад вонлива!И някой да пусне водата!Силно!!Мутирала смрад!!!!!
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов да вземе да си стегне куфарчето и да си отиде в доброто старо ЦСКА. Там ще изкара още 15-20 години първо като футболист, после играещ треньор, после треньор, после главен менаджер, после президент и т.н и т.н. и т.н.!!
18
5
 
8
 
! Отговори
Факт. преди 11 години
В Юве ще търка пейката както никога досега, докато във Фиорентина ще бъде твърд титуляр. Знае го много добре.Сега ще разберем дали е продажно *** или истински футболист.
17
5
 
7
 
! Отговори
Pffff преди 11 години
Дано отиде в Ювентус :)))) А вие мишки си църкайте, аз още не съм чул за котарак, на който да му пука мнението на мишките за него хахах. Бербатов всеки път, докато отива до тоалетна изкарва парите, които искарват повечето агънца дето коментират тука :))))
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Божее, накрая да не земат да се сбият зя тоя "талант"!
15
1
 
2
 
! Отговори
chicago преди 11 години
До 16 Ако го е купил някой,пропуснал съм.
14
0
 
21
 
! Отговори
Хахахахах преди 11 години
"Независимо дали Бербо премине в Юве или Фиорентина, той ще е втория българин и в двата клуба. " И , ти братле, дето си написал това изречение, викаш че си журналист ,а?
13
0
 
4
 
! Отговори
ко речи? преди 11 години
До chicagoКъде казваш е Пацини?
12
5
 
6
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Във Фиорентина са:Йоветич,Джилардино,Муту и Пацини,Бербатов ще е пейка.Емил Данчев няма да го пусне във Фулъм защото ще вземе по малък процент.Остава Юве и два дена до затваряне на прозореца.
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде пак се напълни форума с миризливи завислтиви ***! Успех Митко, още много години да ни радваш!!!
10
0
 
14
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Той може и до 50 да си играе в махалата всеки ден,важното е в годините,в които играе професионално да спечели толкова,че после да не му се налага да работи повече:)))Да не забравяме,че той вече спечели всичко възможно във футболно отношение в Англия(когато там първенството беше най-силното в света).