Стоичков: Болни мозъци и интриганти се опитват да разбият Литекс

Наш футболист няма да отиде в Левски докато аз съм треньор в Ловеч, добави Камата
Обновена: 28 сеп 2012 16:26 | 28 сеп 2012 16:26, Георги Пешев
11
Стоичков: Болни мозъци и интриганти се опитват да разбият Литекс
Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Христо Стоичков реагира остро на спекулациите, че Николай Бодуров ще избяга от Ловеч и ще подпише с Левски.

Двамата дадоха изявления за официалния сайт на "оранжевите".

"Докато аз съм треньор и Гриша Ганчев собственик на клуба, Бодуров и наш футболист няма да облекат фланелката на Левски и на друг български отбор. Болни мозъци и интриганти само се опитват да разбият нашия тим с евтини сензации", отсече Камата.

"Нека всички знаят следното. Това, че правя забележки на Бодуров, това, че го критикувам, когато не е на ниво в мачовете, ми влиза в работата и задълженията като треньор. Да, винаги ще го хокам, ако не се представя добре, но това не значи, че имаме личностен конфликт или пък че искам да се отърва от него", допълни Камата и продължи:

"Критиката ражда шампиони. Моите съвети и изисквания са само за негово добро. И с мен постъпваше така Йохан Кройф, защото искаше наистина да стана голям футболист. И аз се опитвам и искрено желая, талантливо момче като Николай да пробие и да заиграе в голям отбор".

Христо Стоичков обяви, че открито застава зад Бодуров и обеща, че когато той заслужава - ще получи похвала от легендарния си треньор.

"Бодуров се старае да дава най-доброто от себе си, всичко останало е плод на нечия объркана фантазия, която почва винаги да твори преди наш важен мач, заяви Стоичков.

Бодуров също беше категоричен, че няма проблеми с Камата. "Пътят ми от Литекс води само към чужбина. В тези измислени трансфери няма капка истина. Нямам проблеми и конфликт с треньора.

Неговото право и работа е да изисква винаги максимума от мен, да ми дава оценки, да анализира играта ми и на базата на показаното, да преценява дали заслужавам да съм титуляр. Знам, че го прави за мое и за доброто на клуба", заяви защитникът и завърши:

"Всичко е наред, но малко взе да ми писва от тези постоянни медийни шумотевици и лъжи. Мисля само как да се представим и да бием в предстоящите дербита, сподели бранителят.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само болен мозък и интригант може да направи такова изказване!!!
8
1
 
0
 
! Отговори
Pepi преди 11 години
*** za KURDA,Bodurov v LEFSKI i ot tam v ANGLIA.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комплексарчета, вижте себе си първо. Стоичков е име и е почитан навсякъде по света. Вие сте анонимници, които вероятно нямат успех в професията си.
6
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Поредната простотия,изръсена от Харманлииския ***,той е един наемен работник
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 3 po visoko e za6toto horata go poznavat a za tebe i tikvata ne sa i 4uvali .
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кюрда рече!
3
6
 
8
 
! Отговори
Данъци преди 11 години
Стоичков, кога ще си платиш 2та милиона данъци??? Лили Иванова как си плати. Ти да не сипо-високо от Тиквата, та да не си плащаш. Марш в данъчното
2
1
 
6
 
! Отговори
ppp преди 11 години
"Христо Стоичков обяви, че открито застава зад Бодуров и обеща, че когато той заслужава - ще получи похвала от легендарния си треньор."Не разбрах само кой е "легендарния" треньор.
1
5
 
6
 
! Отговори
батбоклукойко преди 11 години
стичката бълва от интелигентност и жалък, просто мноооого жалък!