Хамилтън: Фетел е голям късметлия

Той винаги е разполагал с най-добрата кола, заяви британецът
Обновена: 25 окт 2012 15:13 | 25 окт 2012 15:12, Красимир Ангелов
5
Хамилтън: Фетел е голям късметлия
Снимка: Reuters

Звездата на МакЛарън Люис Хамилтън заяви, че двукратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел е бил голям късметлия досега да разполага с най-добрата кола.

Германецът гледа уверено към трета титла, след като Ред Бул отново дръпна пред останалите конкуренти и той записа 3 последователни успеха, които го изкачиха на върха в класирането.

"Когато аз станах шампион нямах късмета на Себастиан, който разполага с най-добрата кола в продължение на няколко години" заяви Хамилтън, който вече загуби шансове за титлата.

Факт е, че през 2008-а Люис водеше оспорвана битка с Фелипе Маса и едва в последното състезание буквално 2 завоя преди края, успя да заеме позицията, която го изведе на върха в крайното подреждане.

"Жалко е, че не успях да спечеля поне още една титла. Мисля, че бяхме достатъчно добри, за да го направим, но по една или друга причина не успяхме.

Няма да се оплаквам и до края просто ще се опитам да помогна на отбора да подобри позицията си в шампионата при конструкторите, защото при пилотите ми трябва чудо", каза още Хамилтън, който изостава с 62 точки от Фетел 4 кръга преди края на сезона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vse ne6to mu pre4i , predi be6e F Alonso sega Fetel ?
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dokato beshe praw nisto ne kaswashe , sega niama snas sa titlata , i po4wa negara da plue... towa sa kolite i niego snaem
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хамилтън много бързо се взе на сериозно и това предопредели развитието на кариерата му във Ф1. Фетел беше на път да повтори неговата грешка, но някой му помогна да се отръска от бързо застигналата го слава, която обикновено е.ава майката на младоците?!
1
2
 
5
 
! Отговори
БТК преди 11 години
Сега той ли ти е крив?????