Моуриньо: Дортмунд може да спечели Шампионската лига

"Борусия притежава силни и технични футболисти, титлите им в Германия не са случайни"
6 ное 2012 15:32, Георги Пешев
2
Моуриньо: Дортмунд може да спечели Шампионската лига
Снимка: Ройтерс

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо счита Борусия Дортмунд за един от фаворитите за спечелване на Шампионската лига през този сезон. Двата тима се изправят тази вечер един срещу друг в двубой от група "D" на турнира.

"Дортмунд е един отличен отбор. Не е случайно, че те спечелиха две поредни титли на Германия и че в момента са лидер в нашата група", сподели Моуриньо.

"Борусия притежава силни, технични и офанзивни футболисти. Моето мнение е, че ако този отбор продължи напред във фазата на елиминациите, ще бъде един от основните кандидати за трофея. Дортмунд се намира в добра позиция да излезе от групата."

"Групата ни е много трудна, така че ще бъде добре да излезем от нея. Не е приятно да губиш и според мен всички отбори в групата ни може да отпаднат."

"Дортмунд и ние се намира в по-добра позиция от останалите два отбора, но Сити може да спечели повече точки до края и да се изкачи в класирането."

"Много е забавно, защото ситуацията е сложна и всички отбори са под напрежение. Борусия е силен отбор, но тази вечер ние играем срещу тях у дома и можем да се справим добре."

"Карим Бензема е контузен, а Рафаел Варан ще започне като титуляр. Не зная колко дълго време Бензема ще остане извън терените, но той отпада за мача днес", завърши португалският треньор.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
PromoFiesta.bg преди 11 години
Дортмунд със сигурност може да спечели ШЛ, което със сигурност (въпреки ранния етап на турнира) не може да се каже за Реал М!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Strah loze pazi , na nemcite ne im puka kolko miliona vi struva Bejiqt balon .