Меси в групата за Бенфика

Лео още няма гол срещу португалците, Виланова дава почивка на някои играчи
4 дек 2012 17:17, Георги Пешев
1
Меси в групата за Бенфика
Снимка: Ройтерс

Суперзвездата на Барселона Лео Меси ще бъде в групата за утрешния мач срещу Бенфика от Шампионската лига, въпреки че двубоят е без значение за каталунците, които не могат да бъдат изместени от първото място.

Местните медии обаче твърдят, че аржентинецът дори е твърде вероятно да бъде титуляр в стремежа да подобри рекорда на Герд Мюлер от голове за една календарна година. Той има 84 и изостава само с едно попадение от легендарния германец и дори сам е поискал да играе.

Имаше информации, че той може да получи почивка, както това ще се случи с Иниеста, Шави, Сеск Фабрегас, Масчерано и Педро, които няма да бъдат в групата, но това няма да стане.

Така Меси ще има възможност да открие головата си сметка срещу Орлите, след като при гостуването на Барса в португалската столица попаденията реализираха Сеск и Алексис Санчес. Преди това, през 2006-а, когато двата тима отново играха в турнира, Лео пропусна двата сблъсъка поради контузия.

Очаква се Тито Виланова все пак да даде възможност на някои млади футболисти да покажат качествата си и ще вземе в 18-те за мача Сержи Гомес, Сержи Роберто, Рафиня, Деулофеу, Тейо и Планас от втория отбор на клуба.

Още новини за Барса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе в групата е , гони рекорди !