Автогол и Ван Перси донесоха победата на Юнайтед срещу УБА

"Червените дяволи" стигнаха до трите точки без да допуснат гол
Обновена: 30 дек 2012 08:57 | 29 дек 2012 19:22, Георги Пешев
40
Автогол и Ван Перси донесоха победата на Юнайтед срещу УБА
Робин ван Перси вкара един гол на УБА за победното 2:0. Снимка: Ройтерс

Манчестър Юнайтед победи с 2:0 УБА на "Олд Трафорд" и запази преднината си от седем точки пред преследвачите от Манчестър Сити в битката за първото място във Висшата лига.

"Червените дяволи" стигнаха до трите точки след автогол на Гарет Маколи още в 9-ата минута и попадение на резервата Робин ван Перси в продължението на мача.

Юнайтед изигра страхотно първо полувреме, в което тотално разнебити играчите на УБА, създаде поне половин дузина чисти голови положения, успя да поведе в резултата и се прибра с преднина на почивката.

През втората част обаче играчите на Сър Алекс свалиха оборотите, подцениха сериозно гостите и това можеше да им изиграе лоша шега и да загубят ценни точки.

Футболистите на УБА заслужават само добри думи за представянето си в този мач и ако бяха малко по-настоятелни можеха да стигнат до точката. Трябва да се отбележи, че и веднъж гредата спаси Юнайтед през второто полувреме.

Титуляри за домакините започнаха Неманя Видич и Шинджи Кагава, които дълго време лекуваха контузии. В състава обаче ги нямаше в началото Робин ван Перси, Уейн Руни, Хавиер Ернандес и Рио Фърдинанд.

 

Подробности за мача прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
0
 
! Отговори
до 36 от 37 преди 11 години
Повярваха си много от 1999-та- ФАКТ! И затова спечелиха още няколко титли на Англия и още една Шампионска лига!
34
2
 
1
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Късмета е част от футболната игра, но да те питам защо Байерн играха ганкиното-страхливо в последните минути??? Пазеха резултата. Ми един отбор затова е велик отбор, защото никога не се предава....вкараха изравнителния гол и продължиха да нападат Манчестър....още по настървено, а не да пазят равенството за продълженията. Това се нарича шампионски дух- манталитет на победител. Ясно ли ти е, ***?
33
8
 
2
 
! Отговори
28, преди 11 години
радвай се че Шол и Янкер нацелиха гредите иначе мю вървяха към разгром и никакви 90ти, 95ти и 158ми минути в допълнителното време нямаше да ги спасят. Ама от тогава много си повярваха и те и жалките им фенчета. През последните 20 години мю винаги е бил тумба ветерани и някой гелосан манекен в атака. Дали ще е Бекъм, Роналдо или ван пуси - все тая.
32
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съра е 26 години на кормилото на този отбор бе, скапани пъпчиви ***. През онази работа му е какво мислите за него.Човекът е Институция откакто е в Манчестър Юнайтед откакто през 86-та година е повел този отбор към най-славните му времена в неговата история, а такива пикльовци като вас, които даже не са били родени тогава сега казват че Съра не ставал, че е изкукуригал. Щото е изкукуригал затова води Манчестър към 20-та титла.Смешници, по-добре вижте как ще изкарате след нова година 5 лв
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам да попитам кога Левски са показвали привлекателен футбол?Да има техника,агресия и нещо запомнящо се?С нов,стадион,нови спонсори,и да закриете ЦСКА,все същите *** ще си бъдете в Европа!
30
2
 
11
 
! Отговори
някой си преди 11 години
Какво още дъвкате темата за Съра и Бербатов? Шотландеца си купи на мястото на нашия, Робин ван Перси, който е класи над Бербатов, в пъти повече! Съра щял да го бъде яд, ако Бербатов това, ако Бербатов онова... говорите си глупости, чешете си езиците, на Съра отдавна не му дреме за Бербатов!
29
3
 
3
 
! Отговори
Д П С преди 11 години
Гиби Искренов, кандидат за районен кмет от листите на ДПС:''Вярвам, че с помоща на Ахмед Доган ще успея да развия и облагородя кв.Подуене.''
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С А Ф е изпратил съгледвачи на Герена. Специалния и той. От Милан и Ювентус на свой ред са проявили интарес към играчите в синьо.Със получените средства, И. Илиев се надява да закупи Роналдо и Меси, да върне в игра Зидан, да купят Чичарито, да върнат Н Михайлов, и Ибрахимович да облече синят екип.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Манчестър Ю и Фулъм ще изкупят сините футболисти.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Toпчо и Мечо са много ама много по-добри от Бербатов! Даже кандидат неуспялия кмет от Своге е много по-добър.Всичко що е обличало синя дрешка е добро.Подуене е развъдник на гении и успяли спортисти.Всеки подуенец може да се горедее със себе си.Всеки подуенец разбира от спорт и политика.Подуене е класика, Подуене е недостижимо в спортно, културно и икономическо отношение.Подуене, Подуене, Подуене!
25
4
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
"Явлението Манчестър Юн. през последните 10-15 години е отвратително !"Е как няма да е отвратително за такива комплексирани злобари като теб, когато 99-та година Манчестър спечели требъл с фантастината си игра начело на която бяха най-добрите крила тогава в света Гигс и Бекъм, като за капитан имаха сърцатият Рой Кийн а на вратата пазеше ненормалника Шмайхел. Много ясно че ще е отвратително за теб, ***!
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Четете в английската преса,колко креативен играч е Бербатов!А простете тука сте по-големи разбирачи от англичаните!Оплюхте най-големия Стоичков,защо да не оплюете и другия Бербатов!
23
2
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Гледам пръскаш се от злоба как за 20 години Манчестър дето изоставаше със 7 титли на Висшата лига от вас ви настигна и ви задмина даже. Съра направо ви направи смешни. Такава доминация в историята на Висшата лига е нямало откакто той е начело на клуба. И много ясно че през последните 15 години явлението Манчестър Юнайтед е отвратително за злобни фенове на Ливърпул. Не можете да се поберете в кожата си как ви настигнаха и задминаха по титли момчетата на Съра.Фен съм на Барса иначе от 22 години.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обяснете на читателите си, че УБА са Уест Бромич Албиън.
21
5
 
3
 
! Отговори
САФък преди 11 години
Бербо ще стане голмайстор в Лигата и САФ ще полудее!
20
1
 
0
 
! Отговори
САФ преди 11 години
До Дарвин Евала пич, съгласен съм с мнението ти че Бербо мързела много бързо го видяха що за стока е в Юнайтед и за това търкаше скамейките, а с поведението си и наглото си самочувствие без покритие и във Фулъм това го чака!!!!
19
3
 
3
 
! Отговори
МЮ ФЕН преди 11 години
Щом Манчо са вреден отбор, дай статистика с какво Пуул са полезни. И аз ще ти дам насока , ако искаш, за годините, когато в отбора играеха стойностни футболисти, а не такива леваци като сегашните. Ян Ръш, Ник Пауъл, Стив Макманъмън. И въпреки това отборът беше средняк и редуваше непостоянни игри като сега. А колко тренери се изредиха, не знам. Веднага искам да ти кажа, че уважавам отбора, особено от ерата на Бенитес и головото трио Дирк Кайт-Торес- Джерард. МЮ не са ти криви, оправете себе си.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нек'в се писал с ник Дарвин.....предрича, къде щял да отиде Бербатов.*** от село, къде се пишеш Дарвин?
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Неудачниците е добре да кротуват в панелките. Некоментирайте хората с постижения. Събирайте стотинки и стойте на завет.
16
5
 
6
 
! Отговори
Подигравки с Бербато преди 11 години
Подигравките с Бербатов вече повече от година не спират и на Острова и в България. Освен, че е тъжно вече е и жалко...