Автогол и Ван Перси донесоха победата на Юнайтед срещу УБА

"Червените дяволи" стигнаха до трите точки без да допуснат гол
Обновена: 30 дек 2012 08:57 | 29 дек 2012 19:22, Георги Пешев
40
Автогол и Ван Перси донесоха победата на Юнайтед срещу УБА
Робин ван Перси вкара един гол на УБА за победното 2:0. Снимка: Ройтерс

Манчестър Юнайтед победи с 2:0 УБА на "Олд Трафорд" и запази преднината си от седем точки пред преследвачите от Манчестър Сити в битката за първото място във Висшата лига.

"Червените дяволи" стигнаха до трите точки след автогол на Гарет Маколи още в 9-ата минута и попадение на резервата Робин ван Перси в продължението на мача.

Юнайтед изигра страхотно първо полувреме, в което тотално разнебити играчите на УБА, създаде поне половин дузина чисти голови положения, успя да поведе в резултата и се прибра с преднина на почивката.

През втората част обаче играчите на Сър Алекс свалиха оборотите, подцениха сериозно гостите и това можеше да им изиграе лоша шега и да загубят ценни точки.

Футболистите на УБА заслужават само добри думи за представянето си в този мач и ако бяха малко по-настоятелни можеха да стигнат до точката. Трябва да се отбележи, че и веднъж гредата спаси Юнайтед през второто полувреме.

Титуляри за домакините започнаха Неманя Видич и Шинджи Кагава, които дълго време лекуваха контузии. В състава обаче ги нямаше в началото Робин ван Перси, Уейн Руни, Хавиер Ернандес и Рио Фърдинанд.

 

Подробности за мача прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
13
 
! Отговори
Дарвин преди 11 години
Най-скъпоплатения безделинк на света - Бербатов, скоро ще попадне където му е мястото - в Първа лига. Разбира се, най-вероятно той ще постъпи като плъховете - първи ще напусне кораба. И в зависимост кого ще успее да излъже мустакатия селчо, дето му е мениджър, ще отиде я в Турция, я в Русия, я Литекс. Да усвои още някой друг милион на гърба на нас - комплексираните *******и, дато плащаме данъци и се трудим, вместо да ритаме топка.
14
1
 
3
 
! Отговори
пхахаха преди 11 години
Да ви го припомня и оттук да го чуете - GANGNAM STYLE!
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо за Топчо и Мечо?Сладури подуенски!
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Селяците от софииските покрайнини да си коментират махленските мачлета.Темата 'Бербатов', не е лъжица за тяхната уста.Носете си цървулите и пиите на Киро от Катуница ракията.
11
6
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
И с това "прозвище", което реално е титла (това не ти е жаргон в чата), какво? Коя е тая дърта к.***, че да определя титли и тяхното значение??? Жалък ***!
10
9
 
14
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Митя Мързела сам си избра ритникотопковците от селския Фулъм. Имаше шанс в момента да играе срещу най-добрите в света с екипа на Юве вместо да пада като *** срещу "грандове" като Суонси и Уигън, но уви. Сам си е виновен. Отделен е въпросът че стана за резил и смях пред целия футболен свят с интригите си. Сър Алекс навреме разбра що за стока е и го изрита по бързата процедура.
9
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бербатов е разликата във Фулъм!Гледам му постояно мачовете!Заобиколен е от дърводелци,които не могат да спират топката,да си подадат два паса и са пълни флегми на терена!Това не са играчи за висшата лига!Митко спира с лекота топката и я пуска в коридор!Конструктивен е,обаче сред куци коне толкова!
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зад теб е Д Б. Диша ти в ухото.
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е Димитринка Барбукова?
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гиби Искренов, кандидат за районен кмет от листите на ДПС:''Вярвам, че с помоща на Ахмед Доган ще успея да развия и облагородя кв.Подуене.''
5
13
 
9
 
! Отговори
LIVERPOOL 5 KE6 преди 11 години
СЛАГАМ ГО В УСТИ4КАТА НА ВСИ4КИТЕ МАНАФСКИ ФЕНОВЕ
4
4
 
5
 
! Отговори
Fantasy Prem League преди 11 години
Браво на Ван Перси, сложих го капитан на фантазито и не ме подведе за сетен път, ама защо не си взех Уолкот :)))))
3
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
боли *** *** за ман юн. царвули
2
11
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Фен съм на Барса, но наистина Манчестър е класа, а Съра 99-та година заслужи прозвището си "СЪР" от кралицата. Наздраве фенове на Юнайтед...и не се сърдете че загубихте от моя отбор.Просто срещу отбора в който играе Геният от Аржентина е ужасно трудно да се ппобеди на финал.
1
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ман Юнайтед шампиони на Англия ОТНОВО! Глори, глори МАН ЮНАЙТЕД!