Лацио дава договор за 3 г. на Лампард

"Орлите" осигуряват заплата от 2,5 млн. на ветерана
5 яну 2013 15:47, Георги Пешев
1
Лацио дава договор за 3 г. на Лампард
Снимка: Ройтерс

Лацио е готов да даде на Франк Лампард договор за 3 години, пише "Гадзета дело спорт". Орлите имат огромното желание да привлекат ветерана от Челси.

Договорът на Лампард изтича през лятото, а лондончани обявиха, че няма да го подновят. От 1 януари всички клубове са свободни да преговарят с Лампард.

През лятото англичанинът ще стане на 35 г. Това обаче не притеснява Лацио. Президентът Клаудио Лотито има намерение да направи същото, каквото стори с Мирослав Клозе преди време - да вземе силен футболист без пари.

Единственият проблем до момента е заплатата на Лампард. Той получава 5 млн. на сезон, а от Лацио са готови да му осигурят 2,5 млн. евро на година в следващите 3 сезона плюс различни бонуси.

Има обаче и реален шанс римляните да привлекат Лампард още през януари, за да избегнат възможността той да отиде в друг отбор.

"Франк иска да играе в клуб с престиж, който се бори за трофеи. Лацио? Може да е идеалното място, но зависи от много фактори", каза агентът на Лампард Стив Кътнър.

Лампард няма да е първият англичанин в Лацио. Между 1992 и 1995 г. при Орлите игра Пол Гаскойн, който и до днес си остава идол на местната агитка, макар да имаше много спадове и върхове по онова време.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ДАЙ ЕДИН ДОГОВОР И НА МЕН БЕ БАТЕ.....

Спонсорирани публикации