Франк Лампард се съгласил да премине в ЛА Галакси

Халфът подсилва американците от лятото
18 яну 2013 15:15, Георги Пешев
2
Франк Лампард се съгласил да премине в ЛА Галакси
Франк Лампард напуска Челси през лятото, за да отиде в САЩ. Снимка: Ройтерс

Един от лидерите на Челси в последните години Франк Лампард се е съгласил да облече екипа на Лос Анджелис Галакси през новия сезон, информира електронното издание Goal.com.

Както е известно, ръководството на Челси не предложи нов договор на ветерана, който прибира по 150 000 паунда на седмица при "сините". Така 12-годишната вярна служба на Лампс на стадион "Стамфорд Бридж" ще приключи официално в края на месец юни.

През последните няколко седмици Лампард изненадващо бе свързван с Манчестър Юнайтед и Арсенал, както и с Евертън. Той обаче е избрал американската Сокър лига, след лятното турне на Челси в САЩ.

"Не бихме изключили трансфер на Лампард, винаги има такава възможност. Не бих се изненадал ако в следващата седмица се стигне до решение", каза вчера наставникът на Галакси Брус Арина.

"Не съм сигурен дали ще играя в Мейджър Сокър лигата", бе заявил преди няколко месеца Лампард, който първо изчакваше предложение от ръководството на Челси, преди да се реши да приеме новото предизвикателство.

Франк Лампард е вторият най-добър реализатор в историята на настоящия европейски клубен първенец. Той спечели с отбора три титли на Висшата лига, четири пъти ФА Къп, две купи на лигата, на два пъти Къмюнити Шийлд и веднъж Шампионската лига.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации