Румениге: Задникът на Клоп ще се озове в музея на Байерн

Юрген трябваше да заложи присадената си коса, добави "Кале"
Обновена: 14 апр 2013 14:11 | 14 апр 2013 14:11, Георги Пешев
2
Румениге: Задникът на Клоп ще се озове в музея на Байерн
Байерн и Дортмунд отново подновиха медийните престрелки. Румениге не остана длъжен на ексцентричния Клопо. Снимка: Ройтерс

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге отвърна на треньора на Борусия Дортмунд Юрген Клоп след вчерашното избухване на специалиста.

В същото време Румениге коментира и победата на баварците с 4:0 над Нюрнберг вчера, при която резервите на домакините попиляха регионалния противник.

"Вчера се видя, че доста от нашите футболисти играят с много голяма мотивация. Един Тимошчук, Джердан Шакири, или Емре Чан, който също получава малко възможности този сезон. Само мога да сваля шапка на такива футболисти", сподели Румениге в интервю за sport1.de.

"Дали ще вкараме 100 гола в първенството този сезон? Трудна работа. Имаме още три гостувания в петте кръга до края, а сега сме с 83 вкарани гола. Но ние имаме голова разлика от +70, което също е рекорд."

"За мен е абсолютна класа как Том Щарке влезе в игра вчера, спаси дузпата и не допусна гол. Това показва, че той е чудесен вратар, който пасва на Байерн."

"Начинът по който играе в момента Байерн ме кара да гледам спокойно мачовете на отбора. Тимът играе великолепно. Това, което ми харесва най-много е, че отборът играе концентрирано във всеки двубой - нещо, което не можеше да се види при нас в миналото."

"Моят опит показва, че хармонията я има тогава, когато се постигат успехи. Разбира се, че успехите играят важна роля, но смятам че всички в клуба са много дисциплинирани и се надявам това да се запази през новия сезон."

След това Румениге бе запитан какво мисли за нашумялото изказване на наставника на Борусия Дортмунд Юрген Клоп, който заяви, че е готов да си заложи задните части, че от Байерн ще разпитат Пеп Гуардиола за тима на Барса.

"Страхувам се, че задникът на Юрген Клоп ще се озове в музея на Байерн Мюнхен. Той прекали доста със залога. Ако си беше заложил косата, можеше да си присади нова. Със задника ще му бъде трудно", завърши Румениге, който сложи сол в раната на Клопо. Тази седмица треньорът на Борусия Дортмунд разкри, че си е присадил коса преди време.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ай, канариРумениге беше велик футболист.А, вие, канарите е добре да уважавате противника.Ако не друго, от ръководството на Байерн винаги е имало джентълменско отношение към всички отбори.А и никой отбор не дължи извинение на останалите, че е по-богат от тях и може да си позволи повече инвестиции в играчи и т.н.
1
4
 
4
 
! Отговори
ай, канари преди 11 години
Нали те помня какъв конник без глава беше. Търчиш като луд по крилото, но в обработката на топката и финта беше нула. "Борусия"Дортмунд не хвърля по 20-30 милиона за играчи както вие и пак спретна отбор. С тези пари щяхте да ядете бой и то "Хановер 96"