Патрис Евра пред завръщане в Монако

Бранителят може да облече екипа на бившия си клуб, ако Юнайтед привлече Лейтън Бейнс
29 юни 2013 11:07, Друми Георгиев
0
Патрис Евра пред завръщане в Монако
Евра поглежда към Монако. Снимка: Ройтерс

Един от лидерите на Манчестър Юнайтед Патрис Евра е готов да обмисли евентуално завръщане в Монако, ако на "Олд Трафорд" бъде привлечен Лейтън Бейнс от Евертън, твърди "Индипендънт".

Последният минава за любимец на новия мениджър, на "Червените дяволи" Дейвид Мойс и ако бъде взет има голяма вероятност да играе за сметка на французина.

От Юнайтед вече направиха един опит да привлекат Бейнс, но той се оказа неуспешен. Отборът обаче по всяка вероятност ще предложи нова оферта за английския национал. Това вероятно ще стане през следващата седмица.

Евра пък премина през 2006 година в Юнайтед именно от редиците на Монако, когато английският шампион плати 5,5 милиона паунда за него.

"Монегаските" готвят уникален проект и отборът вече привлече доста звезди в състава си, а Евра може също да стане част от тази революция. Французинът ясно осъзнава, че неговата ситуация в клуба може да се промени след евентуално пристигане на Бейнс.

През миналата кампания на Евра не му бе предложен нов договор, а неговият агент отказа да коментира, дали клиентът му ще обмисли завръщане в Монако при привличане на Бейнс в Юнайтед.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Патрис Евра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари