Барса и ПСЖ с оферти за Маркиньос

И двата клуба предложили 25 милиона евро
6 юли 2013 16:45, Георги Пешев
1
Барса и ПСЖ с оферти за Маркиньос
Маркиньос може да напусне Рома. Снимка: Ройтерс

С представянето си през изминалия сезон 19-годишният бразилски бранител на Рома Маркиньос си спечели вниманието на отбори от калибъра на Барселона и Пари Сен Жермен.

След като в началото на май каталунците предложиха на "джалоросите" 20 милиона евро, за да се опитат да привлекат южноамериканеца през лятото, сега офертата на испанския шампион вече е 25 милиона евро, твърдят "Скай Спорт Италия" и "Кориере дело Спорт".

Освен това в битката за подписа на талантливия защитник се намеси и първенецът на Франция Пари Сен Жермен. Парижкият отбор също предлага на "вълците" 25 милиона евро. Ръководството на римляните обаче отказало да разглежда офертите, продължават италианските медии.

Откакто Рома привлече Маркиньос в редиците си, той се превърна в основен състезател в отбраната на тима въпреки крехката си възраст.

През изминалата кампания бразилецът взе участие в двадесет и шест срещи от Серия А и в четири от турнира за Купата на Италия. В декемврийското дерби с Милан младият футболист получи и червен картон, който обаче не бе с твърде негативен оттенък за римския състав – "джалоросите" спечелиха с 4:2.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: МаркиньосБарселонаПСЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ts преди 10 години
това на снимката е ерик ламела.......... незнам като изобщо като не разбирате спорта се опитвате да приличате на спортен сайт. е пишете си там за чанинг и другите шушляци и не се излагайте