Лупи: Сделката за ЦСКА е сигурна на 90%, Стойчо става треньор

Сашо Томов увери, че клубът ще започне сезона в "А" група
Обновена: 8 юли 2013 22:43 | 8 юли 2013 22:04,
15
Лупи: Сделката за ЦСКА е сигурна на 90%, Стойчо става треньор
Снимка: архив Булфото

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов заяви, че сделката за придобиването на акциите на клуба от групата бизнесмени „Червени шампиони“ е на 90 % сигурна.

Както е известно, Лупи е част от групата, която изяви желание да закупи акциите на отбора от сегашните собственици от "Титан"

Той е част от групата "Червени шампиони", която изяви желание да закупи акциите на ПФК ЦСКА от сегашните собственици от "Титан"

Томов е част от групата "Червени шампиони", която изяви желание да закупи акциите на ПФК ЦСКА от сегашните собственици от "Титан"

Томов даде ексклузивно интервю по TV7, в което обяви, че се очаква всичко да бъде финализирано до 24 часа. Той увери „червената“ общественост, че клубът ще започне сезона в А група.

"90% нещата са сигурни. Утре ще има окончателна яснота. Аз не искам да съм президент, за мен е достатъчно да бъда идеолог на спасението на ЦСКА". „Червени шампиони“ се състои от около 50-тина човека".

"Сред тях има бивши дейци на клуба, бизнесмени със страст към червения отбор, бивши треньори и 15-ина шампиона на България – треньори, играчи, легенди от близкото минало. Тези хора нямат формално обединение, но миналата седмица се започна една комуникация, която в крайна сметка за върши с това обединение", каза Томов.

"Дълговете са много големи и трябва да се изчистят. Трябва да се направят нещата така, че да започнат да идват приходи. Не искаме да има собственик, а голяма група акционери. Нещата са още по-тежки, освен, че нямаме подготовка и мачове, няма окомплектован отбор", продължи Томов.

Бившият президент на ЦСКА призна, че Стойчо Младенов отново ще стане треньор на армейците.

„ЦСКА има ново треньорско ръководство. Името на треньора, ще кажем след като всичко стане ясно. Утре окончателно ще бъде изчистено всичко, но водещата номинация е Стойчо Младенов. Това трябва да даде знак на феновете“, заяви Томов.

Още спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ЦСКААлександър Томов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
простак преди 10 години
Нема ли кой да надупиЛупи?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лупи е част от групата ....... tova ne e istina . Xa xaa XAAaaa
10
0
 
3
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
защото е излежал присъдата си по арестите, докато се е съдил. сидиш се пет години, и после кте осъждат на четири и половина и казват че си ги пролежал.
9
1
 
1
 
! Отговори
П.С.Ц преди 10 години
Сашо Томов е смешен, ама то по-зле от *** едва ли има. Ако ЦСКА подпишат с Гъргоров и Вальо Илиев плюс още няколко опитни със сигурност ще се борят за първите места. Все пак в отбора все още са Грънчов, Карачанаков, Дюлгеров, Венци Василев и др. Дори с 2-3 юноши пак няма да са толкова зле. Пък и когато дойде зимната пауза ако всичко е наред финансово ще вземат още нови.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сашо Томов трябва да бъде признат официално за баща на ЦСКА, след като направи това на отбора когато беше президент на клуба
7
0
 
8
 
! Отговори
Искам да попитам преди 10 години
Някой може ли да обясни, защо този тип НЕ Е В ЗАТВОРА, след като има осъдителна присъда ?
6
4
 
3
 
! Отговори
кравитаковач преди 10 години
Лупи тези спортисти и бизнесмени не са Прамод Митал и ако се опиташ да ги изклатиш ще гушнеш букета според мен.Другия проблем сме ние феновете,нали се сещаш,че ще искаме титли,успехи в европа,победи над говедата,стадиони все работи дето без пари няма как да се случат.Предполагам си наясно,че и на чисто да започнем от А окръжна след три години трябва титла,купа и ШЛ четвърт финал.Само така можеш да си изкупиш греховете към ЦСКА.
5
0
 
1
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Не знам кое е по-добре за ЦСКА - да останат при боклукчиите или да се набутат пак в лапите на Томов.
4
0
 
2
 
! Отговори
бд преди 10 години
ЗА ЦСКА няма никаква надежда.Както и за други спортни клубове в Б-я.Скъпи трансфери за посредствени спортисти,посредствено ръководство ,слаби игри-липса на публика ,реклами и спонсори.Нямам идея що за професионална лига има,като всичко е аматьорско.Дори и закона за спорта.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
старото име на "ИРТИШ" било "ТРАКТОР", което води до извода, че четириногия рогат *** ще бъде сгазен за пореден път от селскостопанска техника - муахахаххаха! ЕВРО-АЗИАТСКИ ***
2
1
 
11
 
! Отговори
прокуратурата преди 10 години
Абе тоя нямаше ли осъдителна присъда и трябваше да е в панделата до живот вместо да се изказва по медиите??? Ей не сме държава, а пародия някаква!
1
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До az-*** не бързайте! Който прескочи трапа става по-силен! Мечтите ви без ЦСКА са жалки и няма да бъдете никога шаампиони толкова пъти! Сега идва и вашата голгота, рано или късно