Стойчо: Цимбика заплаши да ме изкорми с винкел

Треньорът на ЦСКА даде показания в Първо РПУ в София
22 юли 2013 17:51, Георги Пешев
3
Стойчо: Цимбика заплаши да ме изкорми с винкел
Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обясни пред медиите неприятната случка, която се разигра между него и Калоян Стоянов-Цимбика пред стадион "Българска армия".

Както е известно, Стойчо бе нападнат от Цимбика по-рано днес и бе заплашен да бъде пребит. Треньорът говори на излизане от I-о РПУ в София, където даде обяснения за инцидента.

"Калоян Стоянов ме удари и се опита да го стори още веднъж. Аз обаче реагирах и не му позволих. Секунди по-късно той ме заплаши, че ще ми изкорми корема. Страх ме е за моето семейство. Затова ще си наема охрана", заяви Екзекутора на Ливърпул.

"Мисля, че живеем в цивилизовано общество, мутренските години отминаха. И обществото би трябвало да има съвсем друг начин на отношение и поведение. Искам да изкажа благодарност към хората от Първо РПУ, които реагираха много адекватно и светкавично“, добави Младенов.

"Щели да ми разпорят с винкел корема и да ми извадят червата. И други неща. Никой до този момент от моя екип не е давал изявление. Нека да са ясни нещата. Главата ми и съзнанието ми не могат да го приемат това да се случи в най-големия клуб в България".

"Не, няма удар срещу играч. Коментирахме с полицията въпроса за охраната. Ако те не ми помогнат за това, аз ще си взема охрана. Поводът е един футболист, който се появи на Панчарево. Мисля, че вие го видяхте на една от тренировките".

"Всяка топка я бъркаше, момчето се оправда, че е от пътуването. Аз го приех като нещо нормално и казах, че не е за ЦСКА, а той бил доведен от Калоян. Чужденец е. Има удар към мен, по ръката. Опитах се да го успокоя, посегна ми. Това е“, добави Младенов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
pele преди 10 години
Lira Investments S.A.Status in general:ACTIVERegistered on:2009-08-14Title:Lira Investments S.A.Type:Société anonymeLuxembourg company code:B147616
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пред Цимбика сектор Г барабар с полицаите стоеше мирно .Този не е в ред с главата то от този бокс какво да очакваш
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай ни го бе Стойчоо