Тата: Рекордите нямат значение, ако не станем шампиони

"Ще продължа да правя ротации", отсече треньорът на Барса
28 сеп 2013 15:37, Друми Георгиев
0
Тата: Рекордите нямат значение, ако не станем шампиони
Мартино продължава с ротациите. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Барселона Херардо Мартино не отдава голямо значение на това, че може да влезе в клубната история.

При победа над Алмерия днес аржентинецът ще стане първият, успял да изведе тима до 7 поредни успеха на старта на кампанията. Това не успя да постигне дори Пеп Гуардиола.

„Дори и да направим 7 от 7, ако не спечелим титлата това ще бъде без значение. Рекордите са нещо хубаво, но на този етап от сезона те не означават нищо. Важно е къде ще бъдеш през май“, обяви Тата и отново потвърди намерението си да прави ротации и да дава почивка на водещите си играчи, когато това е възможно.

„Лео и Неймар не обичат да бъдат сменяни. Андрес, Шави и Сеск не са доволни, когато са на пейката, но в крайна сметка аз съм назначен тук, за да взимам решения. Ще продължа да правя тези ротации, защото те са полезни на отбора и футболистите разбират добре това“, изтъкна специалистът.

Мартино защити и съдиите от критиките, които те получиха напоследък. „Те могат да допускат грешки понякога. Не ми харесва обаче да бъдат хвърлени на лъвовете. В крайна сметка, когато става дума за съдиите, винаги отчитам това, че те трябва да вземат решение на секундата в ситуацията, което понякога предполага неточности“ каза още Мартино.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари