Тата: Ще рискуваме, ние сме Барса

"Ако искаме да спечелим, трябва да играем добре", заяви Херардо Мартино преди Ел Класико
26 окт 2013 12:32, Друми Георгиев
0
Тата: Ще рискуваме, ние сме Барса
Херардо Мартино ще рискува срещу Реал. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Барселона Херардо Мартино се готви за първото си голямо дерби на Испания срещу Реал Мадрид и знае, че отговорността, която носи е голяма.

„Както обикновено ние ще рискуваме, защото сме Барселона и защото искаме да спечелим. В същото време ще трябва да бъдем внимателни и да не допускаме грешки във важни зони, както и да се пазим от контрите на съперника“ заяви аржентинецът.

„Реших титулярния състав още преди сблъсъка с Милан. Ясно е обаче, че някои силни играчи ще останат извън него, тъй като всички  футболисти в тима са силни, но могат да започнат само 11“ добави той.

Добрата новина за каталунците е, че Жерард Пике ще може да вземе участие, след като бе под съмнение заради мускулни болки от двубоя в Италия. 

„Срещат се два много добри отбора, със силни индивидуалисти в тях. Не мисля, че в този мач има фаворит. Силно съм развълнуван, макар че понякога е трудно да понесеш толкова големи очаквания. Все пак съм амбициран да се представим силно и да спечелим“ каза още Мартино.

„В добра форма сме. Не успяхме да спечелим последните си два мача (срещу Осасуна и Милан), но нивото на играта ни не е спаднало и това е по-важно. Знаем, че за да имаме шанс да победим Реал трябва да играем добре и точно това ще се опитаме да сторим“ сподели специалистът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари