Пелегрини: Беше важно да вземем реванш

"Дано победата над Байерн окаже влияние върху целия ни сезон"
11 дек 2013 12:12, Друми Георгиев
1
Пелегрини: Беше важно да вземем реванш
Пелегрини най-после надви Гуардиола. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини сподели, че се надява победата с 3:2 над Байерн снощи да окаже положителен ефект върха сезона на неговия отбор.

"Надявам се успехът снощи да има положителен ефект върху нас до края на сезона", сподели Инженера, който успя да разглоби баварската машина насред Мюнхен.

"Победата бе много важна. Някои казваха, че мачът нямал голямо значение. Напротив, имаше, защото ние искахме да вземем реванш за първия мач, когато играхме зле."

"Да вкараме три гола и да спечелим без Компания, Яя Туре и Агуеро показва, че имаме много добър отбор. В първите 15 минути не играхме добре, но след това започнахме да задържаме топката и изравнихме играта."

"Най-добрият начин да си върнеш увереността след 0:2 е като вкараш ранно попадение. Ние започнахме да задържаме топката, върнахме си увереността и заиграхме по-добре."

"Важно е да бъдеш на върха в групата, но не и най-важното. Не пожелах да рискувам с Давид Силва, защото той не може да играе повече от 70 минути на този етап след контузията си."

"Ние не записахме много добри резултати при гостуванията си в първенството, но и в повечето от тези двубои не играхме лошо. Трябва да се опитаме да намерим стила си на игра и мачът снощи ще бъде важен за нас", завърши чилиецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Aaa преди 10 години
Изграли без Компания? Представям си ако и компанията им беше там