Гришо не се справи с Чилич и отпадна в Бризбейн

Българинът нямаше късмет и загуби с 5:7, 5:7
1 яну 2014 10:39, Анисия Иванова
32
Гришо не се справи с Чилич и отпадна в Бризбейн
Архив: Булфото

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров стартира по кошмарен начин новата година, след като отпадна от турнира в Бризбейн след загуба с 5:7, 5:7 от хърватина Марин Чилич.

Двамата се срещнаха в двубой от 2-ия кръг на турнира, на който през миналата година хасковлията успя да достигнe дo финала.

Гришо имаше да защитава 150 точки от тази надпревара, но в крайна сметка взе само 20 точки след победата над Хаасе в първия кръг. Успокоителното е, че все пак няма да се стигне до сериозен спад в световната ранглиста.

Българинът демонстрира агресивен тенис и ударите му до голяма степен се получаваха, но той пропиля възможностите си, след като в първия сет при 3:3 и 4:4 имаше общо три възможности за пробив, но не успя да ги оползотвори.

При 4:5 Гришо изоставаше с 0:40 на свой сервис, но успя да отрази и трите точки за пробив, но в следващия си сервис гейм бе пробит и така Чилич взе първия сет.

Вторият сет започна равностойно, като при 2:2 нашето момче стигна до две точки за пробив, но Чилич ги отрази. При 5:6 Гришо сервираше за оставане в мача, но Чилич достигна до мачбол, който бе спасен от българина. При втория такъв обаче хърватинът бе безгрешен и спечели втория сет и срещата.

Още спортни новини четете в gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сеФтее
21
3
 
2
 
! Отговори
Иво преди 10 години
До АнонименТи си невероятно ***.*** в гората.Набери си и се наяж с отровни гъбки.Като се прибереш,забъркай си една кана сода каустик и я изпий за да ти се слегне храната.После си пусни касета с чалга и си полегни за да усвоиш пълноценно,в нирвана погълнатото.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
21Добре си забелязъл безмислените новини на "кабеларката" ДнИес.Биегие но не коментирашпо-важното.КОЙ плаща или Кой селски *** избива комплекси?Истината е някъде по средата.Някой дава кинти да се пише за селския дис та евентуално да го направят търговска маркакато Курникова и Федерер.Мухльото е посредствен и НИКОГА няма да стане ТОП играч но това не пречи да носи пари на тате като рекламен ***.Курникова не спечели и един турнир от големите но по приходи бие почти всички в челото.
19
2
 
4
 
! Отговори
БО преди 10 години
БОЙКО Е ВИНОВЕН ЗА ТОЗИ ПРОВАЛ... БОРИСОВ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ГРИШАТА
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това, че медиите отделят толкова много място за всяка победа и загуба на Григорчо показва колко е болно нашето общество.Статиии за победи и загуби в някакъв тенис турнир на първа страница на електронно издание.Преди седмици ни занимаваха как някакво 10 годишно дете било достигнало осминафинал на Оринж Боул и ние трябвало да се гордеем с него!
17
3
 
7
 
! Отговори
рейгън преди 10 години
Какво ни занимавате с този ***? Може да играе ,нека бъде известен. Аз съм най добрия /хирург,арх,инж /,но никой не пише за мен. Ако работя извън България всички ставаме известни.Късметът му е ,че живее във времето когато я няма ЖЕЛЯАЗНАТА ЗАВЕСА .Иначе ще остри колци краи реката за пари.Пример- Гунди.
16
9
 
5
 
! Отговори
Селяните сазависливи преди 10 години
Трудно се приема някой да е успещен , богат , да има хубава жена която прави секс с него,но не по задължение или заради пари. Нагледал съм се на злобни и зависливи *** !
15
5
 
4
 
! Отговори
Манолски преди 10 години
що така ве Гришоооо, Маша стопи ли ти лагерите нощеска, че едва ходеше по корта?
14
9
 
9
 
! Отговори
тон преди 10 години
Мизерниците и да изливат злобата си все едно си говорят сами със себе си.Гришо си тренира яко,пътува си по целия свят,печели си милиончетата и си живее живота с кеф.Пожелавам му здраве и успешна 2014 година.Тенисът е велик спорт.
13
5
 
8
 
! Отговори
нищо ново преди 10 години
Имам чуството че някой хора се радват когато Григор губи и ги е яд когато побеждава, което говори достатъчно за селската ни психология и е жалко, много жалко...Моля всички разпознали се да нацъкат минуси.
12
10
 
6
 
! Отговори
ДО злобарите преди 10 години
Ама защо не седнете за 3 секуди и да се замислите къде е той и къде сте вие нещастници доморасли.
11
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига сте се правили на македонци! Какво като е българин? Слабака си е слабак!
10
8
 
8
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Пука му на Григор за вашто мнение...
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо публикувате вчерашни новини? МАЧКАЙ!
8
10
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
Българинът нямаше късмет и загуби с 5:7, 5:7 хахаха определно само заради късмета е.Ай стига защитавахте това ***.посредственяк
7
9
 
15
 
! Отговори
пфхх преди 10 години
ЛЕЛЕ МАЛЕ УДИВЕН СЪМ КОЛКО ЗЛОБА И ЧЕРНО ИМА В ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТОЯ НАШИЯ НАРОД И ТО НА ВРЪХ НОВА ГОДИНА...И ТО ОТ НЯКАКВИ АНОНИМНИ ИНДИВИДЧЕТА, КОИТО НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ И ПОЗНАВА И СЕ КРИЯТ ЗАД КОМПЮТЪРА ДА ИЗЛИВАТ ЗЛОБАТА СИ КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ЯВНО ВИ ОЛЕКВА ЗАРАДИ СОБСТВЕНИТЕ ВИ МИЗЕРНИ ЖИВОТИ, КОИТО ЖИВЕЕТЕ...ВЕЧЕ ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТ В ТАЗИ УМРЯЛА ДЪРЖАВА, ЗАРАДИ ТАКИВА *** КАТО ВСИЧКИ ВАС ОТДОЛУ...НАЙ-ЖАЛКО Е ОБАЧЕ КОГАТО НЕ ОСЪЗНАВАШ КАКЪВ МИЗЕРЕН *** СИ
6
4
 
6
 
! Отговори
Manuelle преди 10 години
Защо постоянно намесвате това с кого спи Григор в разговорите? Това няма абсолютно нищо общо с качествата му на спортист (което е очевидно като гледаме загубите му).
5
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя тая работа не е като оная работа Григоре...
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да му пожелаем цялата година така да продължава !
3
8
 
11
 
! Отговори
as преди 10 години
ало двамата номер 1 и 2..бързо на земята за 10 лицеви опори! ако са ви опасност за живота...поне 5!

Спонсорирани публикации