Гуардиола: Тиаго Алкантара вкара фантастичен гол

"Писаро и Манджукич раздвижиха играта ни, имахме късмет", добави Пеп
30 яну 2014 12:25, Друми Георгиев
0
Гуардиола: Тиаго Алкантара вкара фантастичен гол
Пеп призна, че неговият отбор е имал късмет в края. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола призна, че неговият отбор е имал късмет при снощната победа с 2:1 над Щутгарт, която дойде след гол в 93-тата минута.

Испанският специалист не скри възхищението си от попадението на своя любимец Тиаго Алкантара, който разплака швабите със страхотна странична ножица секунди преди последния съдийски сигнал.

"Щутгарт игра много добре в продължение на 30 минути. Домакините бяха агресивни и успяваха да спечелят много единоборства. Ние изпитвахме проблеми с изграждането на играта си", започна Гуардиола, цитиран в официалната страница на Байерн в интернет.

"Играхме добре и през първото полувреме, но е трудно да запазиш най-висока концентрация през цялото време. След като пуснах в игра Клаудио Писаро и Марио Манджукич създадохме повече голови положения, но в същото време не бяхме толкова добре подредени."

"В края на мача имахме и късмет, това беше един фантастичен гол на Тиаго Алкантара и невероятна победа. Успяхме да увеличим преднината си на върха в класирането и сме щастливи от това", добави Гуардиола.

Какво каза героят за гостите Тиаго Алкантара, прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари