Пелегрини: Заслужавахме точката, можехме да вкараме 2 гола

Липсваха ни основни играчи, оправда се чилиецът
Обновена: 4 фев 2014 10:57 | 4 фев 2014 10:55, Друми Георгиев
1
Пелегрини: Заслужавахме точката, можехме да вкараме 2 гола
Пелегрини се оправда след загубата от Челси. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини е на мнение, че неговият отбор е заслужавал поне равенство при снощното поражение у дома от Челси с 0:1.

"Ние имахме чисти положения за поне два гола, но не успяхме да ги реализираме. А те имаха два или три удара в гредите. Загубихме от добър отбор, който игра добре. Мисля, че заслужавахме поне равен резултат, но те имаха късмет да вземат победата", коментира Пелегрини.

"Челси вкара красив гол, който не бе лесен за реализиране. Той (б.р. Бранислав Иванович) я вкара от дистанция с външен фалц, но преди техния гол ние имахме две чисти положения за откриване на резултата. Затова не мисля, че сме имали проблем с начина си на игра."

"Мачът беше много равностоен, а на нас ни липсваха Серхио Агуеро, Фернандиньо, Самир Насри и Хави Гарсия. Трябваше да променим средната си линия. Фернандиньо има мускулна контузия и ще видим колко време ще отсъства. Смятам, че ще бъде между три и четири седмици."

"Джак Родуел се завръща от контузия, Джеймс Милнър тренира с нас от няколко дни. Алваро Негредо не е готов на 100%. Всичко това дава голямо предимство на силен отбор като Челси. Мисля, че в отсъствието на Фернандиньо имах само една опция за неговата позиция - Мартин Демикелис. Разбира се, че Фернандиньо е важен за нас."

"Не направих другите две смени, защото не мислех, че ще можем да обърнем мача, ако го бях сторил. За Челси това бе много важен мач, защото ние можехме да се откъснем напред с шест точки. Това беше важен мач, но ние гледаме напред. Сега сме само на две точки зад Арсенал", завърши Пелегрини.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи Челси ударили 3 греди и вкарали гол ама ти си трябвало да биеш....интересна логика