Пелегрини: Реферът подпря Барса

Той реши мача, не свиреше безпристрастно, изригна разочарованият чилиец
Обновена: 19 фев 2014 15:27 | 19 фев 2014 13:50, Друми Георгиев
4
Пелегрини: Реферът подпря Барса
Пелегрини оплю съдията. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини открито нападна рефера Йонас Ериксон след снощната загуба на "гражданите" с 0:2 от Барселона в осминафиналите на Шампионската лига.

"Разбира се, че имам възражения от съдийството. Не става дума само за дузпата и червения картон. Мисля, че реферът не беше безпристрастен в целия мач", сподели Пелегрини след срещата.

"Той реши мача, защото преди тази ситуация имаше фаул на Серхио Бускетс срещу Хесус Навас. Съдията беше само на три метра от ситуацията и не наду свирката. Освен това нарушението на Демикелис е извън наказателното поле."

"Става трудно да победиш след такива големи съдийски грешки в мач срещу страхотен отбор като Барселона. Смятам, че беше грешка този съдия да бъде назначаван за нашия мач."

"Грешка е да назначиш рефер, който имаше проблеми с Барселона миналия сезон. Навярно той направи грешки на мача на каталунците срещу Милан миналия сезон в Милано. Повтарям - да назначиш същия съдия за този мач е грешка."

"На реванша ще се опитаме да победим. Разбира се, че ще опитаме. Направихме го и срещу Байерн Мюнхен, след като загубихме първия мач срещу тях в групите."

"Разбира се вторият гол снощи дойде в труден момент, защото мачът приключваше. Ще видим какво можем да направим", допълни Пелегрини.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
с. преди 10 години
Абсолютно закопаха Сити!Но това не попречи на *** фенчета на БърцилонЪ да се обясняват,че всичко било наред!*** са изключително подпиран и противен отбор!
1
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Напълно съм съгласен.Съдията направо ЗАКОПА Манчестър !!!То не беше Дузпа,Червен КАРТОН. и още безброй безумни отсъждания все във вреда М.С