Тата: Сбърках в подхода си към мача

Треньорът на Барса нарекъл човек от екипа на Сосиедад "задник"
23 фев 2014 13:57, Друми Георгиев
0
Тата: Сбърках в подхода си към мача
Мартино пое вината за загубата. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Барселона Херардо Мартино очаквано бе разочарован след поражението от Реал Сосиедад с 1:3, което остави каталунците на 3 точки от големия им съперник Реал Мадрид.

Аржентинецът пое вината за поражението, като обяви, че не е взел правилните решения за двубоя.

„Разочарован съм от загубата. Реал наистина игра много добре, а аз сбърках в подхода си към двубоя. Смятах, че трябва да играем така, както го направихме в двубоя срещу тях за Купата на Краля, а се оказа, че това бе грешно решение“ изтъкна Мартино, който бе изгонен на почивката.

„Нямам какво да кажа за изгонването си. Съдията взе своето решение, но не съм разменял реплики с хора от Сосиедад“ заяви още босът. Според рефера обаче той е обидил в тунела един от помощниците на треньора на баските, като го е нарекъл „задник“.

„Предвид лошия развой на събитията в двубоя прецених, че Шави няма да бъде полезен, след като вече действахме с няколко нападатели. Може би на почивката трябваше да направя промени, но след гола на Лео смятах, че сме в добра позиция. След това обаче ни вкараха две бързи попадения и нямахме време за реакция. Направих промени сред титулярите заради тежкия мач с Ман Сити, но така или иначе тези ротации са добра идея само когато резултатите са добри“ добави Мартино.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари