Симеоне: В борбата сме и това дразни мнозина

"Гордея се с отбора си", изтъкна аржентинецът
3 мар 2014 14:01, Друми Георгиев
0
Симеоне: В борбата сме и това дразни мнозина
Воденият от Симеоне Атлетико остава в борбата за титлата. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне похвали отбора си, въпреки че Дюшекчиите изпуснаха победата в дербито с Реал.

Те водеха с 2:1 почти до края, но късно попадение на Кристиано Роналдо донесе точката на Кралския клуб и запази разликата между двата тима от 3 точки.

„Резултатът е такъв какъвто е. Не зная дали е справедлив или не. Ние имахме шансове да спечелим, но не успяхме да се възползваме от тях и в крайна сметка завършихме наравно. Показахме обаче, че сме в борбата, което явно не се харесва на мнозина“ заяви аржентинецът, без обаче да уточни кой не е доволен от силното представяне на отбора.

„Допуснахме ранен гол, който ни нарани, но реакцията ни бе изключителна. Постепенно се подобрихме и започнахме да създаваме положения, като стигнахме до обрат. След почивката Марсело и Карвахал станаха много активни по крилата и това ни затрудни. Не успяхме да решим мача с трети гол, но въпреки това се гордея от момчетата и усилията, които положиха“ добави той.

„Не мисля, че е невъзможно да се победи Реал и ние бяхме близо да направим това. Не искам да коментирам съдията. Бургос не каза нищо на рефера преди да се стигне до разправията. Четвъртият арбитър бе далеч, но явно интерпретира нещата по своя начин“ сподели Симеоне.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Диего Симеоне
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари