Пелегрини: Не мисля за титлата

"Бяхме много компактни срещу Юнайтед", обяви чилиецът
26 мар 2014 16:56, Друми Георгиев
0
Пелегрини: Не мисля за титлата
"Гражданите" разнищиха Манчестър Юнайтед. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини даде да се разбере, че не мисли все още за титлата, макар че неговият отбор разби на пух и прах градския съперник Манчестър Юнайтед с 3:0 на "Олд Трафорд". Така Сити се явява като фаворит за трофея.

"Toва бе много важен успех в психологически план, тъй като това бе един от трите големи мача, които ни остават да изиграем до края на сезона и ние взехме победата", обяви Пелегрини на пресконференцията след мача.

"Много важно за нас е да продължаваме да си набавяме точки. Трябва да печелим повече точки от другите отбори, но никога няма как да разберем колко повече точки ще ни трябват от другите отбори".

"Не мисля за титлата, От утре започваме да мислим за предстоящия мач с Арсенал".

"Бе от изключително важно значение да не допуснем попадение срещу Юнайтед. Важно е да се вкарват голове, но в този мач ние играхме като отбор, бяхме много компактни на терена".

"Представихме се добре както в атакуващ план, така и в защита. Мисля, че в момента Манчестър Сити е доста балансиран отбор".

"Не мисля, че титлата е наша. Ние продължаваме да се борим с Ливърпул, Челси и Арсенал за нея. Трябва да спечелим двата отложени мача, които имаме, и да продължим да играем по същия начин, по който играхме срещу Юнайтед", завърши той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари