Ройс: Показахме кураж, трудно е да преглътнеш такова отпадане

"Липсваше ни късмет, бяхме близо до необходимия гол", ядосва се острието
9 апр 2014 11:18, Друми Георгиев
1
Ройс: Показахме кураж, трудно е да преглътнеш такова отпадане
Марко Ройс стресна Реал с двата си гола. Снимка: Ройтерс

Острието на Борусия Дортмунд Марко Ройс призна, че трудно ще преглътне отпадането от Шампионската лига. "Жълто-черните" победиха Реал Мадрид с 2:0, но отпаднаха от турнира с общ резултат 2:3.

"Ние не играхме добре в първия мач и затова трябваше да наваксаме на реванша. Играхме с голям кураж и направихме всичко по силите си, атакувайки още от самото начало", каза Марко Ройс след двубоя.

"За съжаление ни липсваше малко късмет, но бяхме много близо до това да изненадаме всички. Лесно можехме да вкараме гола, който щеше да ни класира напред в турнира, както снощи, така и миналата седмица."

"Всичко това ни кара да преглътнем по-трудно факта, че сме аут от надпреварата. След като достигнахме финала през миналия сезон, със сигурност искахме да стигнем по-далеч от четвъртфиналите тази година", допълни Ройс, който вкара и двата гола при успеха на своите снощи.

Ерик Дурм добави: "На почивката Юрген Клоп ни каза, че се гордее с нас, но че само едно добро полувреме не е достатъчно. Трябваше да продължим по същия начин и мисля, че го направихме. Пресирахме здраво, защото имахме нужда само от един гол. Опитахме всичко. Вярвахме в себе си след загубата в първия мач и според мен Реал подцени нашите възможности".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
FCB преди 10 години
съдията спаси Реал от отпадане - жалко за Борусия -просто бяхя няколко класи над измисления мадридски отбор