Тата: Не ни оставиха да играем своята игра

"Те вкараха своя гол, когато имаха силен период", обяви наставникът на Барса
10 апр 2014 09:30, Друми Георгиев
2
Тата: Не ни оставиха да играем своята игра
Тата не успя да поведе Барса към полуфиналите. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Барселона Херардо Мартино призна, че отборът му е имал много затруднения в двубоя с Атлетико и изтъкна добрата игра на домакините.

„Като цяло не успяхме да действаме така, както искахме. Съперникът не ни позволи и така и не се почувствахме комфортно. Те играха с много хора около наказателното си поле и въпреки че го очаквахме, така и не се справихме и не намерихме празните пространства“ заяви той.

„Разбира се, че това е голям провал, но в крайна сметка това е нашият стил и философия за футбола. Ключови бяха първите 20 минути, когато Атлетико направи така, че мачът да върви по техния начин. И петте мача помежду ни през сезона бяха еднакви. Сега просто те имаха много силен период, в който действаха много енергично“ добави той. 

„Резултатите не се получават случайно. Когато Атлетико бе по-добър, успя да вкара своя гол. Ние също имахме своите шансове и ако бяхме реализирали това щеше да промени коренно ситуацията, но за съжаление не успяхме. Сега не ни остава нищо друго, освен да продължим борбата в другите два турнира, които ни остават“ каза наставникът на каталунците.

„Атмосферата на стадиона не ни притесни и не бе неочаквана. Свикнали сме да играем при такива условия. Важното е, че през цялото време опитвахме и не спряхме да се борим. Сега ще продължим битката в първенството и вярваме, че сезонът ще завърши добре“.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Kamp Nou преди 10 години
Извинявай,но Ти си в 40% виновен,Неймар не играч,да заминава в Болшой Театр,Фабрегас,имам чувство че мисли за украинци или за Крим,за Меси да не говорим четверти месяц беременост,Ви как мислите?тениска на Барселона и всички пикаят?от страх?Пълна трагедия,жалко,хубави приятели и хора живеят до нас в Барселона,и Барселона много я обичам.
1
1
 
2
 
! Отговори
Бади преди 10 години
И ще ги ударят и за първенстовто Атлетико а после за купата и Реал и ще пия по една студена вода дет се казва.