Кличко нокаутира австралиец

Световният шампион запази титлите си след победа над Алекс Леапай
27 апр 2014 12:43, Красимир Ангелов
60
Кличко нокаутира австралиец
Снимка: Reuters

Владимир Кличко нокаутира в 5-я рунд австралиеца Алекс Леапай и запази световните си титли версия WBA, IBF, WBO и IBO.

Срещата се състоя в Оберхаузен, Германия и мина под пълната доминация на Кличко. Той прати съперника си в нокдаун още в първия рунд. След това доминацията продължи, а в петия рунд се стигна до още един нокдаун, преди накрая Кличко да довърши съперника с чист нокаут.

Това бе 62-ра победа за 38-годишния боксьор, от които 52 с нокаут. 34-годишният Леапай пък вече има баланс 30 победи срещу 5 загуби.

"Алекс Леапай, знам, че не ти беше лесно. Но ти се изправи срещу най-добрият боец на света и беше трудно", коментира след мача Кличко.

"Въпреки 38-те ми години се чувствах страхотно. Бях в топ форма тази вечер на ринга.

Тренирах дълго и здраво,но не беше лесно. Мислите ми са в Украйна и какво се случва там. Политиците трябва а намерят компромис и не трябва да се стига до война. Украйна не трябва да бъде разделяна и трябва да остане единна", завърши победителят, който упорито избягва среща с нашия Кубрат Пулев.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: боксВладимир Кличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
борислав123 преди 9 години
Кубрат отдавна е мераклия ама ония май не е
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Т.Н. ПУЛЕВ Е СЛЕДВАЩИЯТ МЕРАКЛИЯ ...
52
0
 
0
 
! Отговори
kobrata преди 9 години
До Анонименnego den li we bratle nedei pisa weche w nego sait za nego igra nego den nego typ si
51
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Ако му предложат Бойко Борисоф вместо Пулев, Кличко веднага ще приеме.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя дебелак игра като абсолютен аматьор!Направо беше жалък!Как можеш да победиш статичен като статуя по-висок противник?!Да не почвам,че изобщо и не се опита да го достигне и му се навираше постоянно на правите!!!Какви бяха тия залягания,какъв беше тоя гард,каква по дяволите беше тая игра?!П'дали да я спират тая тежка категория!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВалентинSigurno e.
48
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 52Затова Виталий Кличко е най-големият, защото отмъсти за брат си в един невероятен сблъсък с тоя Сандерс, който е шампион до него момент! Гледал си мача предполагам. Ако един играч на голф се бие по този начин, то къде ще му отиде края, приятелю? Истината е че Кори Санндерс направи един зверски сблъсък с Виталий Кличко, но нямаше късмет в този ден, защото се изправи срещу непобедимия Виталий него ден. Ленъска само аркадата на Кличко го спаси- признай си!
47
0
 
0
 
! Отговори
Адам Смит преди 9 години
Е какво да ги споменавам. Играч по голф(Сандерс) прати Бичко на земята....достатъчно е да кажа това
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 50Само дето Хей беше 2004-та само на 24 години и Карл го бие. След това какво се случва в професионалния бокс с него? Що тогава като смоменаваш Карл, не споменеш и 3-та победители на Владимир отпреди 10 години, които са единствени в кариерата му?
45
0
 
0
 
! Отговори
Адам Смит преди 9 години
до 49. Валуев беше един от най-слабите шампиони в историята...даже и 50 годишния Холифийлд го би по точки, но му подариха победата...Джамил МакЛайн също го спукваше преди да си контузи коляното.А и Хей не беше непобеден - Карл Томпсън му пукна британския порцелан....като говориме за това Бичко даже и не го прати в нокдаун
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 48не знам кой ще бие между Кубрат и Владимир, но само споменах Валуев поради гакта, че един тук каза че съществен бил ръста за да победиш. Дейвид Хей преди да се изправи срещу Валдимир Кличко се би с тоя руснак Николай Валуев, който е 216 см висок. Дейвид Хей е само 191 см и го победи по точки. След това Хей непобеден до тогава се изправи срещу Владимир Кличко и стана смешен с приклякванията си, когато видеше зора. Кличко го би по точки. така че ръста в бокса не е определящ!
43
2
 
1
 
! Отговори
st преди 9 години
Bulgarians are so smart,they understand everything this mean NOTHING.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Валентин,Няма как да не бъдат за интересите на Украйна и двамата братя. Всеки украинец иска да се отдели от майка Русия. Друг е въпроса че не знаят какъв як *** ги очаква от ЕС, като се присъединят. Те си мислят също като нас- че като влезеш в ЕС ще потекат реки от високи заплати, работа, производство....бе изобщо европейска идилия. Само дето не са попитали нас как ни излиза през *** тази тяхна демокрация в ЕС.Виталий е за ***, а Владимир още си гледа бокса. Него к'во го намесваш?
41
6
 
7
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Аз бях от най-върлите фенове на Кличко, но покрай политическите изтъпления ми станаха много противни и двамата. Даже не бях согирен ако играе срещу нашия Кубрат за кого да викам, но сега нямам съмнения: Нашият ще го размаже!
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 43Не е въпрос да имаш само висок ръст. Гледа ли преди 2 години как преби от бой поляка Мариуш Вах, който е с 4 сантиметра по-висок от него? Тоест 202 сантиметра? Направи му физиономията на кървава пихтия и само зобта спаси поляка да не падне от камарата тупаници прави на Кличко право в главата му. Ами как Дейвид Хей победи по точки най-високия боксьор Валуев??? Просто техника и бързина и тромавият валуев с невероятните си 216 сантиметра беше безпомощен срещу Хей. Но Кличко с тоя Хей си игра.
39
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Според мен Кличко има дълги ръце и е адски висок. Играе винаги с опъната ръка и рови в гарда на опонента непрекъснато. Не съм сигурен как Кобрата ще се държи срещу такъв противник. Просто физиката на Кличко играе в негова полза.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-великият *** боксьор Ленъкс Луис се би до 38-39 години мисля. След като се биха с Виталий Кличко 2003-та той реши да сложи край на кариерата си. На 38 години тогава той победи 32 годишния Виталий заради кръвта шурнала от аркадата на веждата на Виталий. Мисълта ми беше, че и 38 годишен да си в бокса, можеш да си пак шампион в бокса без никакви колебания- стига обаче да се казваш Ленъкс Луис или да си един от двамата братя Кличко.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 40Борислав 123, какъв старчок е Владимир Кличко, като снощи се би с тоя *** който е 1 година само по-стар от нашия. Годините в бокса не са като при футбола примерно. На 38 години си вече аут там, но в бокса не е така. Най-старият световен шампион е 45 годишен. не се сещам кой беше но е факт в професионалния бокс- тоест в тежка категория.
36
10
 
5
 
! Отговори
борислав123 преди 9 години
Тоя старчок го е страх доста от нашето момче. Бая светкавици ще отнесе този украински ***. Явно ще се пенсионира без мач ерещу нашия и ще му я даде служебно
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само да споделя факта, че Майк Тайсън лично ходи в Украйна преди години за да се срещне с Виталий Кличко и да изрази почитта си към него, защото го смята за нещо страхотно в професионалния бокс. Прекланяше се лично Майк Тайсън на Виталий Кличко, а домакина го разкарваше из Киев да види забележителностите на града.

Спонсорирани публикации