Левски прекъсна кошмара с победа над Локо Пловдив

"Сините" спечелиха с 2:1 след голове на Генков и Божинов
Обновена: 1 май 2014 20:12 | 1 май 2014 20:12,
17
Левски прекъсна кошмара с победа над Локо Пловдив
Снимка: БТА

Левски успя да прекъсне кошмарната серия от четири поредни шампионатни загуби, след като днес постигна победа над Локомотив Пловдив с 2:1. Това се случи в мач от 36-ия кръг на "А" група, първа седмица на плейофите.

"Сините" не впечатлиха особено много с играта си, но все пак взеха своето. Точни за домакините бяха Цветан Генков и Валери Божинов в 11-ата и 13-ата минути. Двубоят обаче ще се запомни с фрапантния пропуск на Генков, който на празна врата се подхлъзна и не успя да вкара.

За гостите голът бе дело на Камбуров в 59-ата минута. Нападателят бе на косъм да донесе точка на своя отбор, но пропусна чист шанс в 83-ата минута.

След този мач отборът от София успя да добави три точки към актива си, но остава на 5-ото място в класирането, като вече има 56 точки. Локо пък е на 7-ата позиция с 49 точки.
 

Още за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
4
 
! Отговори
Локо Пловдив преди 10 години
Подуяне бъдеще няма.Коматево като Подуяне.
16
1
 
3
 
! Отговори
Коментари? преди 10 години
1:1 с Мура, което след равенството 0:0..................................................................ИРТИШ - ЛЕВСКИ 2:0 (0:0 в първия мач)
15
2
 
3
 
! Отговори
Левски нац герой БГ преди 10 години
До заклет левскарХахахахах каква лавина? Подуяне за обор не става, ти лавина, хахахха.
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А цскато, когато бие е най-великия - МАРКА, когато пада - има директива, само че на Мура и дреме *ура!
13
1
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 10 години
Левски и да бие и да пада пак си е слаб отбор.Милиони взимат тия ритни топковци ,а пият пушат и си лягат с чалга певици.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от ***, нещастни комплексари! Когато Левски пада - значи е слаб и толкова може, когато бие - мача е уговорен! И за какво се борят двата отбора, та Локо да продава мача на Левски?! Само Левски се излагал в Европа - може и да се излага, ама там докъдето е стигал, никой от тия мишоци дето го плюват нема да стигне! А тия чорбарите - дето са майстори на 4х4 и с/у Левски и с/у Лудогорец, да не знаят много, че наесен пак ще ядат Мура, след като се сдобият с поредната калъфка.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защитата видимо ги остави да си вкарат двата обещани гола на спокойствие!КОКО ВЪН!ТОТО ВЪН!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Динев си продава мачовете и без това ще си ходи!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така се разбива футбола в БЪЛГАРИЯ на прани стадиони ретнитопковците няма кой да гигледа дори и да БИЯТ никой не е видял!Красотата на тази игра е прави публиката иначе е пълен отврат!Празни стадиони за празни кратуни от БФС! УВОЛНЕНИЕ НА БФС!
8
1
 
10
 
! Отговори
Наско преди 10 години
ха ха ха ааааа Много голяма новина
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати - всеки път, когато Левски победи, мачът е уговорен. А дали ако Локото бяха изравнили в 83-ата минута мачът пак щеше да е уговорен?
6
9
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Уговорен мач
5
7
 
11
 
! Отговори
redordead преди 10 години
аааааааааа, полудеваме - започва синьото робство!лефски европейски, мачакме сега в БГ, скоро и в европа (или азия)...нема кой да ни спре...
4
9
 
10
 
! Отговори
заклет левскар преди 10 години
Лавината мачка!Само така!Каквото било - било. Имало някаква машка криза, ама оттук насетне - няма фа имаме загубена точка!
3
4
 
18
 
! Отговори
Ноу коммент преди 10 години
ТОТО Динеф!
2
10
 
21
 
! Отговори
За реалисти преди 10 години
Имаше "Полегнала е Гергана" от страна на Локото :) Безпристрастните са го видели, всички голове са от смешни по-смешни :) След двата гола и Левски им направи реверанс...може и да е тото:)
1
12
 
9
 
! Отговори
Само Локо Пловдив преди 10 години
Подуяне успя да прекъсне кошмарната серия от четири поредни шампионатни загуби, след като днес постигна победа над Локомотив Пловдив с 2:1._________________________________________________________________Без страични фактори, това няма как да се случи.