Кроос изключи трансфер в Манчестър Юнайтед

"Ще играя в Байерн през следващия сезон", заяви халфът
23 май 2014 12:55, Друми Георгиев
1
Кроос изключи трансфер в Манчестър Юнайтед
Кроос не мисли за Юнайтед. Снимка: Ройтерс

Наскоро новият президент на Байерн Мюнхен Карл Хопфнер заяви пред списание "Кикер", че клубът не смята да удовлетворява финансовите претенции на Тони Кроос.

"Нещата стоят по този начин. Ние няма да преминем определени финансови граници", отсече Хопфнер.

Отговорът на Кроос пред вестник "Билд" не закъсня: "Трябва да приема и да уважа решението. Но честно казано не съм предполагал, че шефовете ще решат друго, след като в началото на годината отказах офертата на клуба".

Както е известно, двете страни не могат да се разберат за удължаване на изтичащия на 30 юни 2015 година договор на полузащитника.

В момента Кроос прибира около 4.5 милиона евро на сезон при баварците. Клубът му предлага 6 милиона евро, но халфът иска да прибира поне 8 милиона евро, твърди списание "Шпорт Билд". Самият Хопфнер допълни, че ще има нови срещи с Кроос и неговият агент.

"Ще бъда много изненадан, ако разговорите с ръководството са за мой трансфер през лятото, тъй като до момента шефовете винаги казваха, че в никакъв случай няма да се разделят с мен преди изтичането на договора ми. Имаше много спекулации, но трансфер в Манчестър Юнайтед не е и не е бил актуална тема за мен."

"Смятам, че ще играя в Байерн и през следващия сезон. Сега искам да се концентрирам изцяло върху световното първенство по футбол," завърши своя коментар Кроос.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Тони Кроос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Злати преди 9 години
Нормално, кой нормален футболист ще предпочете да напусне един от най-добрите отбори в света, за да играе в отбор, който не може да влезне в топ 6 дори :D