Лупи отсече: Аз спасих ЦСКА!

"Ние и Левски ще тръгнем нагоре", добави шефът на армейците
12 юни 2014 13:05,
9
Лупи отсече: Аз спасих ЦСКА!
Снимка: архив Булфото

Силният човек в ЦСКА Александър Томов направи любопитен коментар за себе си, като заяви, че спокойно може да бъде наричан "Спасителят на ЦСКА".

Както е известно, Лупи взе властта на стадион "Българска армия" преди година, когато червените се бяха запътили към аматьопите и успя да стабилизира клуба.

ЦСКА не само оцеля за тази една година, но дори успя да завърши на второ място в класирането, да се сдобие с виза за евротурнирите и да запише четири поредни шампионатни победи над Левски.

"Мисля, че спокойно може да бъда наричан Спасителят на ЦСКА. И не само аз, а и Александър Тодоров, Стойчо Младенов, Валентин Илиев, Мартин Петров, Емил Гъргоров, Апостол Попов и всички, които помогнаха на клуба в този труден момент".

"ЦСКА и Левски ще тръгнат напред. Това трябва да се случи, защото тогава и националният отбор ще върви нагоре. Тези два клуба имат 70-80% от феновете в България", заяви Томов пред TV7.

В същото време се разбра, че бразилски ляв бек ще изкара пробен период в ЦСКА. Южноамериканецът вече се присъедини към отбора, който се подготвя в Боровец.

Още спортни новини четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че Батков е по-малък мошеник от Томов, сега и Газпром ще му спре кранчето.А освен това дори и с Томов ЦСКА четири пъти подред разби Левски, това е достатъчно за момента.Няма купа, няма титла, само синя тишина!
6
2
 
1
 
! Отговори
Нели преди 10 години
Томов е един от най-големите мошеници, но тъпите чорбари си го заслужават, много им приляга.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С тези нови леви бекове ... десни не останаха. После се чудим защо се въртят като пумпали и не знаят къде е вратата. Пази се земьо, шоп те гази.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вижте го този на снимката. Пълна карикатура. Поне да беше ням като Чарли Чаплин, можеше и да мине за шоумен.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 2Не само че ги Опоска ами и няма да им ги върне :))))
2
2
 
7
 
! Отговори
!?! преди 10 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГАДЕН, МАЗЕН, НАГЪЛ И БЕЗКРАЙНО ЛАКОМ ИЗМАМНИК, ЛОШОТО Е, ЧЕ ЗЦА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОРАТА МУ ПОВЯРВАХА И ЕСТЕСТВЕНО ВЕДНАГА ГИ НАМАМИ И ОПОСКА ВСИЧКИТЕ ПАРИЦИ!
1
1
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
ха-ха, тоя ми оправи деня :)