Гришо срещу Долгополов днес около 17:00 часа

Не се страхувам от никого, категоричен е Димитров
27 юни 2014 09:51,
4
Гришо срещу Долгополов днес около 17:00 часа
Григор Димитров, Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров ще се изправи срещу украинеца Александър Долгополов днес около 17:00 часа българско време на Корт номер 1 на "Уимбълдън".

Двамата ще се срещнат в двубой от 3-ия кръг турнира, а българинът ще се опита да подобри още едно свое постижение, след като до момента никога не бе стигал до тази фаза.

Самият Долгополов не скри респекта си от нашето момче преди срещата.

"Григор определено е страхотен тенисист, който прави много силен сезон до момента, но аз мисля, че напрежението преди този мач ще бъде изцяло при него", коментира украинецът.

"Хората очакват той да направи големия си пробив, само преди седмица все пак спечели турнира в "Куинс". Аз обаче нямам абсолютно никакви проблеми на корта, тъй като в момента играя по агресивен начин и съм доволен от това, което показвам в последните мачове", добави той на пресконференцията след последния си мач.

Гришата призна, че изобщо не се притеснява от украинеца.

"Не се страхувам от никого. Винаги съм концентриран върху собствената си игра и знам какво да очаквам от Долгополов. С него вече сме играли няколко пъти, така че мачът ми с Александър няма да бъде нещо ново за мен. Не искам да променям стила си, защото той е талантлив и нестандартен", каза Григор.

Повече спортни новини четете в сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
до сега григор от топ 10 само рафата не е бил...затова няма от кого да се страхува..наи малко пак от дьлгополов..все пак са играли заедно и григор го е ма4кал...пак всеки знае 4е на трева григор е много добьр..може би наи добрия....
2
4
 
0
 
! Отговори
Долгополов преди 9 години
Гришка, са си пазиш Машата щом си срещу Дълго-полов днес. Около 17:00 часа. Внимавай, пич, че може да се случат разни неща като си срещу Дълго-полов. Разни дълги полови неща например.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може да имаш претенции за топ 10 и да те спре тоя Дългополов, човече! Смачкай го!