Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико

"Лалетата" обърнаха резултата в края на срещата и са на 1/4 финал
Обновена: 29 юни 2014 21:03 | 29 юни 2014 21:02,
139
Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико
Снимка: Reuters

Холандия обърна с 2:1 Мексико на стадион „Естадио Кастелао” във Форталеза и успя да се класира на 1/4 финал на Мондиал 2014.

Така "лалетата" продължават да мачкат на това първенство и до момента взеха скалповете на Испания, Австралия, Чили и Мексико.

Северноамериканците пък продължават да се дънят на осминафиналите, като тази прокоба ги преследва на всяко едно първенство от 1994 насам.

Мексиканците поведоха с гол на Джовани дос Сантос в 48-ата минута, но холандците стигнаха до пълен обрат и до победата с попадения на Уесли Снайдер в 88-ата минута и на Клаас-Ян Хунтелаар в продължениято на срещата от дузпа.

Като цяло първото полувреме разочарова, играта бе накъсана и вяла, а положенията пред двете врати бяха рядкост. След почивката двата отбора се разиграха.

Мексико заби бърз гол, холандците отговориха с греда, след което се заформи страхотен футбол, за да дойдат финалните луди минути и победните попадения на Холандия.
 

Още новини от Мондиал 2014 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
2
 
! Отговори
Гешо преди 9 години
Може да са геове, ама могат да я ритат тая топка . Нашите тъпкачи си стоят пред телевизора и се учат как да ритат , сигурно трябва да станат геове , в главата по трудно влиза.
106
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Офф как ви не е срам да наричате тия мъже холандците гейове и всички които гледам на световното нямат нито проблеми с материала, с гените, усмихнати лица по трибуните, големи футболисти излизат с всяко ново поколение. Изобщо нашата прогноза за изгнилия капитализъм се сбъдва само у нас, дето той гние преди да е започнал
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Joroбегай си играй ве глам, мноо0 разбираш от футбол
104
9
 
7
 
! Отговори
Летящият Холандец преди 9 години
Holland,Holland,Holland.....Oooo,olalalalaaaa,olalalalaaaa Удри,удри,върти...))
103
2
 
14
 
! Отговори
Пищова преди 9 години
В последните секунди на добавеното време на първата част Франсиско Родригес допусна груба грешка, като подаде неточно към Рафаел Маркес и топката попадна в Робин ван Перси. Ван Перси напредна, след което подаде към Ариен Робен, който навлезе в наказателното поле на Мексико. Робен се опита да финтира първо Рафаел Маркес, а след това и Ектор Морено, но последният успя да избие топката. Първо Рафаел Маркес закачи отзад краката на Робен, а след това бързоногият футболист бе фаулиран от Морено, но съдията Педро Проенса подмина ситуацията, въпреки че трябваше да посочи бялата точка.
102
2
 
8
 
! Отговори
CR преди 9 години
NEVEROQTNI KOSTA RIKA !!!!
101
27
 
15
 
! Отговори
Joro преди 9 години
Не мога да си представя как някой може да го харесва тоя Робен и да ми го слага сред най-добрите в света. Пълен некадърник, бездарен, левашки кон, симулант, клоун, ***. Само заради него исках Холандия да падне, ама нейсе явно ще трябва да го гледам поне до полуфинал, където вече трябва да духа супата
100
4
 
6
 
! Отговори
Банго Васил преди 9 години
До Анонимен 106Това зависи само и единствено от съдията. Гледам, че сега тикат малаките напред, то не беше волейбол, удари без топка, натикване на Коста Рика в наказателното им поле... жалка картинка е фифъ.
99
1
 
2
 
! Отговори
Банго Васил преди 9 години
До ДианчетоА ти к'во пафкаш?!
98
5
 
9
 
! Отговори
Банго Васил преди 9 години
До Анонимен 117Питаш друг, но да ти отговоря аз......бил съм в Холандия, ...познавам холандци, ...не ги мразя, ...просто ги ненавиждам, ...чувствата са ни взаимни.
97
9
 
3
 
! Отговори
AAA преди 9 години
Финала е Колумбия=Белгия ,да не кажете че не сам го казал от рано!
96
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 117..от 6 години живея в Амстердам
95
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПросто питаш, но ги обиждаш на гейове и т.н.Била ли си някога в Холандия?Познаваш ли холандци? Като цяло имала ли си досег до холандците като цяло? Манталитет, начин на живот и т.н.?Както и да е. Явно не обичаш холандците и за това го пренасяш и във футбола, при това, без да разбираш от него и да осъзнаваш, че са може би най-симпатичния отбор на световното.
94
8
 
12
 
! Отговори
Дианчето преди 9 години
Давайте ***, спамете от сламените колиби ! На лалетата не можете да стъпите и на малкият пръст, защото сте безобразно жалки ! Снайдер е велик-направо ги разпра с волето.
93
4
 
9
 
! Отговори
istinata преди 9 години
holandcite sa strahotni.gola na mexico be6e iznenadvasht no ne si grivete dushata shte6e da e jalko takuv super odbor sus strahotna igra d aotpadne nelepo ot mexikancite zaradi igra na sudbata ako moga da go nare4a taka.germania,holandia.gotini tipove koito znaiat.arjentina-izgubeni malko za6emeteni.brazilia moje da bie vseki no igraiat grozno i neatraktivno
92
10
 
6
 
! Отговори
хе хе преди 9 години
''Кончитите'' продължават да бият, а православните легионери на путин са си вече у дома...
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези, ако ги беше тренирал българския обществено влиятелен ***, щеше да е на неговото директорско ниво. Щеше и да ги псува, майка му Българска!
90
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 110:просто питам,не им симпатизирам но им пожелавам 4-то място
89
9
 
3
 
! Отговори
ХОЛАНДОФИЛ преди 9 години
ПОВЕЧЕТО ХОЛАНДЦИ СА ЧЕРНИ И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ КАКЪВ ИНСТРУМЕН ЩЕ ИЗКАРА И КОЙ КОГО ЩЕ ИНЕНАДА!
88
5
 
16
 
! Отговори
Do 106 преди 9 години
Много добре си го казала:Жена си и не разбираш от футбол. За това, най-добре не се обаждай.Холандците са страхотен отбор и играят страхотен футболА кои са гейове и кои не...това във футбола няма значение.