Мъри: Надявам се да направим хубав мач с Григор

Ще ми бъде много трудно срещу него, призна британецът
1 юли 2014 09:52,
17
Мъри: Надявам се да направим хубав мач с Григор
Снимка: Reuters

Настоящият шампион от "Уимбълдън" Анди Мъри очаква много труден мач срещу първата ракета на българския тенис Григор Димитров.

Двамата ще се изправят един срещу друг утре в 1/4-финален двубой от турнира. Това ще бъде петата среща помежду им, като до момента британецът води с 3:1 победи над нашето момче.

В предишния кръг на надпреварата Мъри надви южноафриканския гигант Кевин Андерсън, докато Гришата се справи с аржентинеца Леонардо Майер.

"Григор вече започва да навлиза в разцвета на своята кариера, през този сезон спечели доста мачове", обяви Мъри за бъдещия си противник на турнира.

"Той е изключително труден противник и ме очаква много тежък мач".

В изказванията на Мъри стана ясно, че той очевидно не е разбрал, че Григор е играл вече на Централния корт преди няколко дни и то за сметка именно на негов мач.

"За него ще бъде една голяма възможност за първи път да играе на Централния корт. Много се надявам да направим един хубав мач", добави шотландецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Дано да не завали пак че трудно се играе на мокра сгурия. Противника е много зрял и силен бекхенд, нашия форхенд е малко неубедителен. Ако изпие един айрян с мед може да направи нещо Гришата.
15
1
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
До азДай боже! Кумовете ми спечелиха билети за Уимбълдън и днес са на централния... и Гришо играе... и ако спечели ще е най-великия миг. Направо умирам от завист. :)
14
2
 
1
 
! Отговори
LEX преди 9 години
Не мога да повярвам колко прости хора останаха в България!!!Прочетете си кометарите!!! Това е най-висша простащина! Злоба, завист, обиди...
13
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега вече ще напише книгата "Как никога не преминах в 3-ти кръг" ***! До тук бяха слабушките!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъри е шотландец бе!
11
0
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Гледах вчера и Димитров и Мъри. Доста притеснителен ще ми е мача, че шотландеца играе страхотно. Дано Гришо се представи успешно, че Уимбълдън е много престижен трофей. Ако го вземе е в топ 10. :)
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"За него ще бъде една голяма възможност за първи път да играе на Централния корт"Тоа па, тоа па, абе уеееей, ти накъдет отиваш, ние оттам се връщаме бе, алооууу!
9
2
 
7
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 9 години
Какаъв бълагрски тенис и ракети... този човек ЛИЧНО САМ е това което е... няма тука България , български тенис... таквиа като него са успекли въпреки това че са е родили в Гоцев МутроМангалостан...
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко ще ми е приятно ако Гришата разпука този ***, *** и превзет англичанин или шотландец или там за какъвто се е взел ! И без това Мъри е много слаб като цяло ама го лансират нон-стоп заради това, че е англичанин, то на тях и без това идеологията им е такава, от Мърята по-добър няма, от Рейндж Роувър по-добро няма и от кралицата по-могъщ няма ! А истината е, че Мърята е посредствен, Рейнджа е барака, а кралицата е едно скромно бабе ! ДАВАЙ ГРИШО, натрий им носовете на превзетите англичани
7
0
 
18
 
! Отговори
Хасковлия преди 9 години
Да се надява да вземе сет!!! :) Хайде Гришо, с теб сме! Имаш сили и талант да отидеш на полуфинал!
6
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъри е галеника на турнира, както Надал на Ролан Гарос. До тук беше нашия, дано поне му вземе сет.
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Гришо! Захапи го! Захапи го за рамото!!!!!
4
3
 
25
 
! Отговори
Фенът преди 9 години
Дори и да отпадне.... Григор и до този момент направи много с достигането си до четвъртфинал на най - престижния турнир от "ГОЛЕМИЯТ ШЛЕМ"!!! Силно ме съмнява да може да измъкне повече от сет на представителя на Британската Империя шотландското момче Мъри.. но каквото и да направи накрая пак ще му кажа - БРАВО.. ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО , ГРИШКА!!!!! :))) Имах значително по- големи очаквания към другия ни представител там - Пирончето... която е доста добра на тревна настилка! Но доста ме разочарова! :(
3
38
 
1
 
! Отговори
Анди Мъри преди 9 години
Ще направим хубав.................. ТРИСЕТОВ МАЧ С Гришката................ 6:3 , 6:2 , 6:1 и продължавам напред !!!! :))))))))))))))))))))))))))
2
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До samprasА ти колко си българин???Или да си българин, ти признаваш, само ако си заврян в някоя колиба и да спиш до овцете?
1
59
 
1
 
! Отговори
sampras преди 9 години
григор е толкова българин колкото и вдянков, кристалинчето и другите мижетурки, но този мъри не мога да го гледам.мачкай гришко.