На Острова разкриха защо Григор преби Мъри

Шотландецът имал бурен любовен скандал 5 минути преди мача
Обновена: 4 юли 2014 07:56 | 4 юли 2014 07:56, Веселина Йорданова
106
На Острова разкриха защо Григор преби Мъри
Анди Мъри по време на тенис мача. Снимка: Ройтерс

Медиите на Острова побързаха да намерят оправдание за загубата, която местният любимец Анди Мъри претърпя от българина Григор Димитров на Уимбълдън.

Както е известно, хасковлията унищожи шотландеца без особени проблеми в три сета, сваляйки го от трона пред погледа на принц Уилям, който на няколко пъти се хвана за главата.

Още по темата
Оказва се, че Мъри е имал лют скандал с приятелката си Ким Сиърс минути преди началото на мача, пише вестник "7 дни спорт".

Основания за подобно твърдение дават някои реплики и псувни на Мъри по време на срещата, които са били отправени към ложата на тенисиста. Там бяха седнали треньорката му Амели Моресмо, неговата приятелка Ким и майка му Джуди.

"Затвори си шибаната уста", псувал Мъри във втория сет, а при 2:4 гейма в третия сет нервите му отново не издържали и той изригнал с думите "5 минути преди шибания мач".

Интригата е подсилена и от това, че олимпийският шампион едва е дочакал края на пресконференцията и веднага е напуснал кортовете.

Още по-странно е, че той не е сменил екипа си с други дрехи, както винаги прави след игра, а просто е нарамил саковете си и се е изнесъл от комплекса.

Самата Сиърс пък излязла от ложата на централния корт още преди да бъде отбелязана последната точка в мача и също е била забелязана да си тръгва сама малко след своя любим.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
da beshe izleznala maika my da igrae vmesto nego togava. gorkiqt ako naistina e s takava slaba pshika kak izobeshto e stanal profesionalen sportist?
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като го е пребил, някой извика ли Бърза Помощ?
65
1
 
5
 
! Отговори
Драго преди 9 години
Ето, така трябва да се държи нация която се самоуважава. Дори, когато губи да се подържа. При нас е обратно, дори когато бием се намират хейтъри да мразят и злорадстват. Примери: Гришо и Кобрата.
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Определено нещо му имаше на Мърито, едва ли игра и с 30% от възможностите си!
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БГ ДЕПУТАТИНБойко,ти ли си ?
62
3
 
24
 
! Отговори
DUBLIN преди 9 години
Английските лицемери да спрат да се правят на най-великите и на най-умните-отговора е толкова ***-Григор беше много по-добър от него и си заслужи на 100% победата-всичко останало е поредни английски оправдания на "големите величия".
61
5
 
11
 
! Отговори
de преди 9 години
Скандал ли. Глупости. ББ му спечели мача на Гришо. А пък Мъри да се напъва срещу ББ ... Луд ли е...
60
1
 
13
 
! Отговори
Stoko преди 9 години
Всъщност достоверните ми източници твърдят, че Мърю е имал хемороиди и поради тази причина честта на короната е спасена....имат сериозно оправдание!!! Да живее кралицата...Бог да пази Пуделандия!
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
препил е с карлинг сайдер ( с айс)!:)
58
0
 
25
 
! Отговори
ЦСКА преди 9 години
Жалки и смешни оправдания, измислени от журналята. Самият Мъри, както се полага на голям шампион, нито за миг не тръгна да хленчи.
57
1
 
6
 
! Отговори
rom преди 9 години
Koito ostrovchanin zavijda na Grigor, dane vijda! Momcheto prosto mu razkata familiqta! Edno golqmo Bravo za toq simpatqga....
56
0
 
15
 
! Отговори
........... преди 9 години
Оправдания. Псува,защото е загубил и приятелката му дала акъл.
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва ли да държите все още снимката на Мъри в статия, уж посветена на победата на Гришо!? Махнете я най-сетне и сложете Гришо! Хем е по-хубав, хем е победител! Как по-ясно да ви го кажем!? Преди мен и друг ви го написа....
54
0
 
6
 
! Отговори
БГ ДЕПУТАТИН преди 9 години
........... Няма да се стягате!............ Като си дойде Григор в България......... ще се снимам до него.......... ще му подаря някакъв плакет за нещо си............ И после ще изкарам пред медиите , че заради такива - КАТО МЕН! - имаме такива спортисти като Гришо !!!!!!!!!!!............. :) :) :) :) :)
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде изчезнаха всички постове на Мария? Подозирам, че това е бил някой администратор, който да ин кара да пишем. От сайта колко пари взимат за коментарите ни?
52
1
 
3
 
! Отговори
53 до Мария преди 9 години
Ако аз със ежемесечна заплата от 800лв даря консервирано месо и одеяло...никога и пред никого няма да го спомена, защото по-скоро бих умряла от срам...Ти наистина не познаваш цената на парите си!Смятам, че сериозно трябва да си преразгледаш бюджета. Научи се да живееш в хармония със себе си...Научи се да приемаш чуждото щастие..Надявам се бурканите с месото поне да не са били с изтекъл срок на годност, че ще вземеш да отровиш някого!
51
1
 
8
 
! Отговори
медиен съветник преди 9 години
Хубаво е да помислят и за някакво оправдание за Джокович, докато е време, че после да не им дойде нагорно.
50
3
 
34
 
! Отговори
Боил преди 9 години
Бледи островни *** още преди да имате държава старите умни Българи са казали: на крив х.й и вълната му пречи!Тези ваши коментари са от родът:кой ми *** в памперсите?
49
1
 
4
 
! Отговори
А преди 9 години
Защо обиждаш животните, те на никого не вредят нарочно, а тази *** мария сама се навира в шамарите, нищо в живота не се прощава и има кой да я съди...
48
0
 
15
 
! Отговори
до Мария преди 9 години
Ти ако си чела, изобщо Библията, трябва да си срещала: Мне отмъщение и Аз воздам.А, ако си нормална с главата, би трябвало да си чувала поговорката: "Който копае гроб другиму, сам пада в него."Вместо да ходиш в църквата да палиш свещ за заболяване на Григор, по-добре *** на преглед при психиатър. Убеден съм, че ще се почувстваш по-добре, ако ме послушаш.

Спонсорирани публикации