Хаман: Ако има губещ в сделката за Кроос, това е Байерн

"Баварците ще усетят липсата му", убеден е ветеранът
18 юли 2014 13:35, Друми Георгиев
1
Хаман: Ако има губещ в сделката за Кроос, това е Байерн
Кроос ще липсва на Байерн, сигурен е Диди Хаман. Снимка: Ройтерс

Бившият футболист на Байерн Мюнхен и Ливърпул Дитмар Хаман счита, че Байерн Мюнхен е единственият губещ след трансфера на Тони Кроос в Реал Мадрид.

"Какво страхотна седмица в кариерата на Тони Кроос - той помогна на Германия да спечели световното първенство и дни по-късно подписа 6-годишен договор с Реал Мадрид", написа Хаман в колонката си за Goal.com.

"Според мен той ще пасне много добре на стадион "Сантяго Бернабеу", макар 30 милиона евро да е висока трансферна сума за футболист, чийто договор изтича след една година."

"Но аз си мисля, че в Байерн ще усетят липсата му. Вижда се колко важен е Кроос, който може да играе като офанзивен полузащитник, но също така и като дефанзивен халф. Видяхте качествата му в полуфинала на световното срещу Бразилия."

"Тони е много вариативен и има доста силни страни. Той е умен, има страхотен контрол върху топката, чудесна техника и добър поглед върху играта. Той може да играе във всеки отбор. Ако има губещ в тази сделка, това е Байерн."

"Баварците губят топ-играч, световен шампион. И на тях ще им бъде трудно да го заменят с друг. Да, Тиаго се завръща след контузия. Но Кроос е от онези играчи, чиято важност осъзнаваш едва тогава, когато си тръгнат", добави Хаман.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Тони Кроос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
поиска си заплата като големите звезди, Байерн му отказа и той се ориентира към друг клуб които му плаща с 6 мильона на година повече от колкото Байерн.