Кобрата за Кличко: Отивам да го смачкам

Превъзхождам го в доста аспекти, убеден е Кубрат Пулев
28 юли 2014 14:22, Красимир Ангелов
103
Кобрата за Кличко: Отивам да го смачкам
Снимка: Reuters

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев вярва, че може да победи световния шампион в свръхтежка категория Владимир Кличко в сблъсъка между двамата на 6 септември.

"Не се чувствам напрегнат или притеснен от нещо. Наистина е един голям мач, голяма отговорност, но аз имам достатъчно опит, достатъчно сила и вътрешна енергия, което ме кара да не се притеснявам от нищо", сподели Пулев пред Нова ТВ.

"Превъзхождам Кличко с доста неща, които обаче не искам да разкривам. Не искам да му давам идеи преди мача. Всеки от нас си вади изводи от всяка една дума, затова не искам да се издавам. Но знам, че имам много неща, в които го превъзхождам. Да даде Господ да имам късмет и мисля, че ще го победя", посочи българската звезда в бокса.

Той е категоричен, че евентуална победа срещу Кличко няма да е трамплин в кариерата му, а връх. "Ще съм изкачил върха на планината. Но нека не се настройваме за победи, знам, че много българи ще дойдат и ще гледат. Това допълнително ще ми даде мотивация и енергия."

"В самата зала ще има много българи, а ние сме много емоционални и дори да са 2-3 хил. души, ще надвикат останалите. И да паднем, и да бием, пак ще сме си ние. Нищо не ме притеснява. Подготвям се, отивам за победа. С Божията помощ отивам да го смачкам", посочи Пулев.

Какво още каза той четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
otival toy.ta ti si v Germany,toy kli4ko trqbva da doyde
56
3
 
38
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Кобрата се държи като филмова звезда от 70те години... ще го набият ми се струва.
55
0
 
37
 
! Отговори
Дасикане рома преди 9 години
Дасикане рома (роми християни, български ***):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.
54
9
 
41
 
! Отговори
никой преди 9 години
Защо винаги когато някой БЪЛГАРИН има шанс да изплува ,все ще се намери някои *** с малко мозък да се опитва да го дръпне надолу .............. това е само в България !!!!!
53
0
 
43
 
! Отговори
Firefly_b преди 9 години
Аз не разбирам от бокс, обаче все си мисля, че преди да излезе срещу Кличко, щеше да е добре ако Кобрата имаше мачове примерно с Дейвид Хей, Дерек Чисора, Хелениус и Фюри. Кобрата има 20 мача, а Кличко 60! Просто е смешно! Много ми се иска Кобрата да победи, и дано това стане, но срещу Кличко май няма да му е никак лесно
52
0
 
34
 
! Отговори
??? преди 9 години
До анонимен 56 ...ЯВНО НИЩО НЕ СИ ЧЕЛ ... КЛИЧКО Е РОДЕН И ИЗРАСЪЛ В СЕМЕЙСТВО НА КОМУНИСТИ И ВЪЗПИТАН В КОМУНИСТИЧМЕСКИ ПРИНЦИПИ ... ЗНАЧИ ЛИ ТОВА , СПОРЕД ТЕБ , ЧЕ НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ КОМУНИСТИ И ФАШИСТИ ???
51
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Профито е хамалски спорт за ***,Най-добрия за всички времена Майк Тайсънспечели стотици милиони, профука ги всичкитеи сега живее в мизерия.
50
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само така Кобра - смачкай тая фашистка еврейска гад !
49
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Опулева му предлагам след като е сигурен че ще победи да му дам 100 хил лева да заложи за себе си и ще му дам 20% от печалбата.Ама като загуби ще му счупя краката на тоя левак.Май забрави как го гърбеха при аматьорите.Там не е като в профи бокса та да си избираш противниците.***.....
48
7
 
43
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Сигурен съм че нашето момче ще спечели мача просто защото е по-добър.Трябва само да внимава да не стане нещо случайно.Иначе мача си е негов във всяко отношение.И физика и техника....Украинецът е вече "прегорял"и това ще е краят на кариерата му!
47
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пичове, споко, това е само част от шоуто.
46
2
 
37
 
! Отговори
1 преди 9 години
Македонеца,казал ако требе,ще го мачкам ,со дупе.
45
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо скочи, после викни: Хоп!
44
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобрети да има едно на ум, че Кличко ползва източни бойни практики като даоистката железна ризница и прави заземени удари дето не всеки може да ги понесе! Този дългуч е много напред с матреала и хич не искам да си вдигам кръвното като гледам една предизвестена екзекуция! Затова нашият хирой да иде в някой даоистки център и да пита за какво става на въпрос, китайците ще му обяснят, но да усвои тази техника са нужни години.
43
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ,което мен ме впечатли и много ,много ми хареса в думите му е,че този наглед агресивен спорт, не е за агресивни хора."Прозвуча умно и достойно.
42
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
можа да смачкаш Андреа , бай х*й от долно нанагорнище или някой си с закани на за Кличко малко по - полека то вярно че , надеждата умира последна но давай малко по - кротко че , както тръгваш с голяма кошница да се на върнеш съвсем без кошница
41
2
 
51
 
! Отговори
. преди 9 години
Пожелавам му достойно представяне!
40
5
 
34
 
! Отговори
Азис преди 9 години
Ба-араш Манчо-о-о,ба-а-а раш,ба-а-араш,как го ба-а-араш...........
39
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лично на мен думите на Кубрат Пулев не ми звучаха нито толкова високопарно,най-малкото високомерно.Обясни по простичък начин,че и лаик като мен го разбра,в спорта трябва да познаваш някой слабости на противника ,за да печелиш.Това беше.
38
4
 
32
 
! Отговори
Рози преди 9 години
До АнонименЕий, направо ме разсмя!