Монако с Бербатов направи 2:2 срещу Валенсия

Българинът започна като титуляр и бе сменен в 72-рата минута
2 авг 2014 18:46,
5
Монако с Бербатов направи 2:2 срещу Валенсия
Снимка: Reuters

Монако с българския нападател Димитър Бербатов завърши 2:2 срещу испанския Валенсия в първия мач от приятелския турнир "Емиратс Къп", който се провежда на стадиона на лондонския Арсенал.

Опитният таран от Благоевград започна като титуляр за отбора си и остана на терена до 72-рата минута, като бе заменен от завърналия се след тежка контузия Радамел Фалкао. Българинът бе освиркан от феновете на стадиона, което бе нещо нормално предвид факта, че е играл в големите съперници на домакините от Арсенал - Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

Представянето на Бербо не бе блестящо. Той раздаде доста хубави пасове, но така и не успя да достигне до удар към противниковата врата.

Срещата започна по-активно за "Прилепите", които понатиснаха противника през първите минути, но в крайна сметка половин час след началото на мача се оказаха губещи в резултата.

Абденур откри за Монако, след като засече топката след корнер, а при удара му кълбото се отби и в Рубен Везо и влетя в мрежата на испанците.

В 37-ата минута Карвальо засече центриране в собствената си врата и така резултатът бе изравнен след автогола на португалеца.

Валенсия направи пълен обрат след попадението на Алкасер в 69-ата минута, след като той засече хубаво центриране във вратата на "Монегаските". Все пак обаче с много красив удар от 22-23 метра в 80-ата минута Окампос оформи крайното 2:2, пращайки топката в десния ъгъл на Алвеш.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
mladen.ivanov.5268 преди 9 години
Da pociva