Мартина Навратилова предложи брак на приятелката си

Направи това на откритото първенство на САЩ по тенис
7 сеп 2014 09:46, Елка Василева
186
Мартина Навратилова предложи брак на приятелката си
Юлия Лемигова и Мартина Навратилова. Снимка: Reuters

Гранд дамата на тениса Мартина Навратилова предложи брак на дългогодишната си приятелка Юлия Лемигова по време на откритото първенство по тенис на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Навратилова направи предложението между полуфиналите при мъжете на турнира и трогателната сцена беше предавана на живо на големия екран на корта. Публиката аплодира бурно предложението за брак, отправено от Навратилова към Лемигова, след което двете се целунаха.

 "Бях много нервна", призна след това Навратилова и сподели, че когато е отправила предложението, сякаш е излязла от тялото си и наблюдавала случващото се, което много напомняло на сцена от филм.

Петдесет и седем годишната Навратилова има 18 индивидуални титли от Големия шлем, както и редица победи на двойки.

След като отправи предложението си към Лемигова, тя имаше планиран мач на двойки с Яна Новотна срещу Трейси Остин и Джиджи Фернандес. В съблекалните Навратилова разказала на Остин какво е направила и Остин я помолила да разиграе отново сцената с предложението за брак.

Навратилова поясни после пред журналисти, че тя и Лемигова предпочитат да се оженят във Флорида, където живеят.

Федерален съдия постанови миналия месец, че щатската забрана на гей браковете противоречи на конституцията, но Флорида обжалва това решение.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой кого лашка?Ааа тая дето предлага сигурно.Ба си как ме карат да мисля по тези взаимовръзки.Трудна работа и ***.Страхотна рубрика браво
78
13
 
12
 
! Отговори
joro преди 9 години
Задръстено племе сте тук.....браво на жените :)
77
15
 
17
 
! Отговори
american boy преди 9 години
Дотам доведе братя "Демокрацията". Аз живея в щат където браковете между *** не са разрешени, наскоро слушах как един журналист противник на хомо-браковете обясняваше как осиновяването на деца от такива "двойки" е супер вредно за психиката на дечицата. Кой му пука обаче, *** имат мангизи и си плащат, осиновяват си дечица и т.н. а *** се смеят! Като довършат САЩ на ред идват Европейските страни - и там ще наложат браковете между *** за нормални, законни, публични и ежедневни
76
13
 
12
 
! Отговори
Отврат преди 9 години
Отвратително .
75
3
 
8
 
! Отговори
Rado преди 9 години
Тия ще си имат момиченце...
74
5
 
7
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Ако едно време правеха тестове за мъж/жена в спорта,най-вероятно Навратилова щеше да си артиса!
73
12
 
13
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
бреииии...бе техен си е живота бееее....така са решили така са направили...важното е любов да има..вие нали сте добре ,ами гледаите си вашия живот,такива били онакива били,дооповращало са им било отврат....големи разбира4и станахте.....то от тук наи лесно пред клавиатурата
72
5
 
25
 
! Отговори
лесбофф необяснима преди 9 години
Две скучаещи шундрафели се чудят как да влезнат пак под светлините на прожекторите и да поосвежат поовехналата си слава , ако ги питаш защо го правят , едва ли и те самите знаят , ама карай , нали така е модерно.Ама ,т.нар. медии са за еб.../трепане/- сакън ако не ни промият мозъците с някоя простотия !
71
16
 
15
 
! Отговори
me преди 9 години
Сладко, желая им щастие на мацките. :) А на хейтърите ще кажа - радвайте се, защото бракът е такава отживелица, че само гей-двойките останаха да поддържат тази пропаднала институция. Хетеросексуалните просто не се женят и са много доволни от това. Любовта не може и не трябва да подлежи на контрол от държавата и обществото. А и така се избягва неприятната мъжка тенденция да смята жената за своя собственост след брака.
70
10
 
25
 
! Отговори
Айдан преди 9 години
Извращенци които вършат гнусота. Публиката която ги аплодира участва в греха им, защото този която толерира злото му е съучастник. Светът все повече затъва в бездната на долните страсти и моралната деградация, земята вече не може да търпи хората поради беззаконието им и природните бедствия се увеличават и ще се увеличават докле дойде Денят Господен. Съдът Божи наближава и какво ще правят тогава нечестивците когато слънцето стане черно като струнено вретище а луната като кръв?
69
9
 
11
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
През целия им живот МЪЖЕТЕ са ги пре*вали и двете!!!!!!!И ДВЕТЕ СА ВЕЧЕ НА ВЪЗРАСТ И ИМ Е ПИСНАЛО ОТ МЪЖЕ!!!!и двете са минали детеродната възраст и са изгледали дечурличага!!!!С ДВЕ ДУМИ ИЗПЯЛИ СА ПЕСЕНТА СИ И ВЕЧЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯ СПОКОЙНО КАТО ПРИЯТЕЛСТВОТО ИМ Е ПРЕРАСТНАЛО ВЪВ ЛЕЗБО ЛАСКИ!!! :D
68
9
 
20
 
! Отговори
злееее преди 9 години
Добре мярнах новината преди да обядвам , че зян щеше да отиде яденето
67
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само ДПС.
66
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Stiga ni navirahte tiq gei6tini . Aman ot *rastlak!
65
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кога ще ни промиват мозъците с разни извратени и грешка на природата субекти? Аман от еврейската пропаганда! За тези, които не знаят в Тел Авив има най-много гейове на глава от населението им. Като са обратни да си седят мирно и да не ни се натрапват и пропагандират. Все едно мъжете с малки размери са тръгнали да защитават правата си...
64
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрате, Господ сила да ти дава срещу робота Кличко.Успех ти желая човече
63
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Гоце! Костов е виновен понеже.
62
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само ГЕРБ.
61
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Содом и Гомор.
60
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе къде е тръгнала тази дърта да се жени на 55 години :D