Роналдо похвали Лудогорец

Домакините ни затрудниха, призна Касияс
2 окт 2014 09:57,
80
Роналдо похвали Лудогорец
Снимка: Reuters

Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо похвали отбора на Лудогорец след снощната победа с 2:1 за неговия тим срещу "Орлите".

Той изпълни две дузпи по време на срещата, като втората бе много пресилена след контакт между него и играч на разградчани. Първата дузпа бе спасена от Стоянов, но при втората Роналдо не сгреши.

"Лудогорец са добър отбор, особено с феновете си, които стоят зад тях и им дават допълнително енергия. Наистина е много важно, че успяхме да спечелим този мач", заяви Роналдо, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

"Този сблъсък обаче бе сериозно предизвикателство за нас. Мачове като този се случват и големите отбори трябва да намерят отговор в такива ситуации".

"Мисля, че ние показахме тази вечер, че сме един от тях".

"Все пак смятам, че победата ни бе заслужена. Имахме много шансове, а домакините също имаха положения, макар не толкова добри. Тази победа може да се окаже голям момент за нас, особено след като Ливърпул загуби от Базел", завърши Кристиано.

Стражът на Реал Мадрид Икер Касияс остана доволен от успеха с 2:1 над Лудогорец късно снощи във втория мач от Шампионската лига на "Белия балет".

Той обаче призна, че българският шампион сериозно е затруднил неговия отбор.

"Знаехме, че този мач ще бъде труден, и очакванията се оправдаха. Те вкараха с първия си голов шанс в мача и поведоха в резултата. Ние трябваше да се борим много усилено, за да обърнем резултата в наша полза и да стигнем до успеха", обяви Касияс.

"Направихме още една крачка към класирането за директните елиминации. Ливърпул .... очаква ни голям мач с тях. За тях срещите с нас ще бъдат от жизненоважно значение, за да могат да се класират за следващата фаза на турнира и ще гонят победи", завърши той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
38
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Браво на момчетата, има само едно нещо което липсва на "Лудогорец", трябва им един DJ да надъхва публиката, че самата агитка са малко, а като изравниха и стадиона се умълча, а трябва да ври през цялото време, гледам че примерно на Борусия Дортмунд ги надъхват постоянно като на баскетболен мач, та иначе и аз смятам, че това е максимума което може да се очаква от тези момчета, което никак ама никак не е малко!Браво страхотен мач страхотна емоция, и то за пореден път!Много грамотна игра, отворена !
13
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги съм се чудил защо почваме да избиваме комплекси от подобни мачове или събития. Реал били мега слаби, тотално сме ги надиграли, Роналдо не ставал за нищо - типично плюене по български. Не можем да обвиняваме само съдията. Това са големи отбори, знаят как да реагират, как да проведат мача, как с малко повече усилия да победят. Така направиха и Реал вчера. Няма нужда от простотии, а от нормално коментиране на резултата. За Лудогорец е важно третото място в групата и може да го постигнат.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иване, точно за това говорим. Има двоен стандарт! Големите си почиват и печелят, просто защото са име, а малките отбори биват ощетявани!
11
6
 
13
 
! Отговори
иван преди 9 години
Вижте, Реал Мадрид имат 60 и кусур мача на година, нормално е да пестят сили, когато могат. Истината е, че малко от големите отбори се напрягат в груповата фаза на ШЛ. А за Лудогорец тези 3 мача са мачовете на годината, на живота им дори. Няма как да не са много по-мотивирани от играчите на Реал и да не играят с много по-голямо желание. Няма обаче какво да си кривите душата Реал имаха 3-4 чисти голови положения второто полувреме, Лудогорец имаха 2 удара отдалеч. Пестеливо, но резонно, това е!
10
1
 
37
 
! Отговори
с. преди 9 години
Абе и вие като почнете!Кристианчо си е примадона и е нормално да се очакват театрални изпълнения от него особено ако мача не върви!Съдията беше слаб по принцип!Наистина втората дузпа беше супер измислена,но пък отмени абсолютно чист гол на Реал така,че резултата е реален!Лудогорец радват обаче!Излизат абсолютно освободени психически и играят страхотно срещу супер богати и титулувани отбори!С оглед на победата на Базел снощи едва ли ще успеят да се класират 3-ти,но нищо!Супер дебют правят!
9
4
 
25
 
! Отговори
Бирено шкембе преди 9 години
И нас съдията малко ни затрудни. Поздравяваме *** за театралните умения.
8
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко голям е един отбор, когато чака победа без да полага усилия за нея? Това е реторичен въпрос, не е нужно да търсите отговор. :-) Лудогорец беше В ПЪТИ по-добрият отбор, защото се БОРЕШЕ за победа.
7
6
 
76
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Истината е, че Реал са пълни смешници и изключително надценен отбор. Нашите имаха напълно реалната възможност за победа, както и срещу Ливърпул, но малко не им достигна. Да не говорим че във вчерашния мач съдията свиреше за Реал и това беше очевидно. Това, което Домусчиев направи с един селски отбор за 2-3 г. е невероятно, евала.
6
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С какво съдията чак пък да е решил мача. Да, дузпата втората я нямаше, но нека не забравяме, че отмени чист гол за Реал малко преди това. С две думи некъдърник. Единствено не показа един и същ аршин за нарушенията свирна няколко за Реал, които не даде идентични за Лудогорец. Така че даде едно рамо за по-богатия, но пък чак да е решил мача ми се струва прекалено. Кажи с кое си решение го реши?
5
48
 
6
 
! Отговори
циника преди 9 години
Дойдоха,видяха и победиха.Само не разбрах Лудогорец ганкиното ли играха???
4
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно казано, подразних се, че влизат в мача предубедени (бяха и си личеше). Това ме дразни по принцип в спорта, не специално в този мач. Изкефих се, когато поведохме, но ми беше ясно, че нещата няма да останат така - или ще заиграят, или ще има или театър, или яко подпиране от съдията. От последните две имаше доста. Както и да е, важното е, че Лудогорец игра на ниво и ако не беше втората измислена дузпа... нещата можеха да протекат и по друг начин. Здраве да е! Продължаваме напред!
3
7
 
51
 
! Отговори
Достойна загуба преди 9 години
До АнонименКак ще си дават зор, знаейки, че съдията винаги ще ги подкрепи в спорни ситуации, само защото са Реал Мадрид. Видя се,че нашият отбор ПО НИЩО не им отстъпва и играха почти наравно с Роналдо и компания. Шотландецът просто видя, че нещата не вървят на добре и реши мача "както трябва".
2
9
 
38
 
! Отговори
milen преди 9 години
*но ***, долен симулант!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
48
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дойдоха, видяха и победиха. Тръгнаха малко несериозно в мача, може би очакваха крейзито сами да се бият, но в крайна сметка второто полувреме нещата си дойдоха на мястото. Ако за Лудогорец това е бил мача на живота, за Реал си беше просто някакво гостуване на скромен отбор в ШЛ. Не си дадоха много зор, но победиха заслужено. Браво за Лудогорец за битката и мъжеството!