Роналдо похвали Лудогорец

Домакините ни затрудниха, призна Касияс
2 окт 2014 09:57,
80
Роналдо похвали Лудогорец
Снимка: Reuters

Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо похвали отбора на Лудогорец след снощната победа с 2:1 за неговия тим срещу "Орлите".

Той изпълни две дузпи по време на срещата, като втората бе много пресилена след контакт между него и играч на разградчани. Първата дузпа бе спасена от Стоянов, но при втората Роналдо не сгреши.

"Лудогорец са добър отбор, особено с феновете си, които стоят зад тях и им дават допълнително енергия. Наистина е много важно, че успяхме да спечелим този мач", заяви Роналдо, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

"Този сблъсък обаче бе сериозно предизвикателство за нас. Мачове като този се случват и големите отбори трябва да намерят отговор в такива ситуации".

"Мисля, че ние показахме тази вечер, че сме един от тях".

"Все пак смятам, че победата ни бе заслужена. Имахме много шансове, а домакините също имаха положения, макар не толкова добри. Тази победа може да се окаже голям момент за нас, особено след като Ливърпул загуби от Базел", завърши Кристиано.

Стражът на Реал Мадрид Икер Касияс остана доволен от успеха с 2:1 над Лудогорец късно снощи във втория мач от Шампионската лига на "Белия балет".

Той обаче призна, че българският шампион сериозно е затруднил неговия отбор.

"Знаехме, че този мач ще бъде труден, и очакванията се оправдаха. Те вкараха с първия си голов шанс в мача и поведоха в резултата. Ние трябваше да се борим много усилено, за да обърнем резултата в наша полза и да стигнем до успеха", обяви Касияс.

"Направихме още една крачка към класирането за директните елиминации. Ливърпул .... очаква ни голям мач с тях. За тях срещите с нас ще бъдат от жизненоважно значение, за да могат да се класират за следващата фаза на турнира и ще гонят победи", завърши той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещата се изясняват като видите бюджетите на отборите на милионерите - Реал- Мадрид - 500 млн.евро , Лудогорец - 5 млн.евро . Ако такива като Реал , Ливърпул , Базел подат от такива като Лудогорец - ще им падне реномето и ще са им празни стадионите - ще им паднат и бюджетите - това обяснява продажността на футболното съдийство в ШЛ на Европа .
33
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кои беше тоя роналдо,не играеше ли във софииския театър като дублиор на повикване
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен32 Лудогорец се прояви като футболен гранд - категорично . Прехваленият Реал Мадрид едва се отърва от равенството , а можеше дори да загуби , ако не беше съдийството - още 3 техни играчи през цялото време с неадекватни на ситуациите решения винаги в полза на Реал - пресилена втора дузпа за прехваления Роналдо , при аналогична ситуаоция с Мисиджан от Лудогорец - неотсъдена дузпа , пресилени жълти картони за нашите футболисти , само 1 жълт картон за Реал при повече заслужаващи наруше
31
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахах затруднили ги вика ... Те ви ПРЪСНАХА ТРЪТКАТА *** смешни и те като Барселона станаха жалко съдииско клубче!
30
18
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 9 години
Моля те, поне не пиши че си българин, защото ни излагаш. Бъди обективен. Не може да сравняваш Лудогорец и Реал.......Та в техниката на боравене, головите ситуации, спиране на топката...в какво Реал не бяха по-добри.......
29
1
 
31
 
! Отговори
dz преди 9 години
bravo Loudogorec!velikolepen vratar!chudesen gol!i na drugia mach da se zabavlyavate s igrata si i da vkarate sedem takiva hubavi gola! :)
28
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, пикльовци, които доскоро не са ходили по мачаво, взеха много да разбират от Футбул.Ходя от 6 годишен по мачове.Член съм на фен клуба на най-титулувания отбор в България.Лудогорец не е национален отбор. Лудогорец е отбор без история, без фенове без нищо. Колко хора ще дават от средствата си, от свободното си време , ще се борят за лудогорец?Ако ги няма милионите ще отидат в прахта на историята както са и дошли.
27
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роналдиня, покажи на всички....как са мяташ, как са бараш...колко са раздаваш...
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
головете, а и Лудогорец доста добре ги блокира. Самия факт че нямаха свободен удар в близост до вратата е показателен.Тоя Александър Александров и Терзиев са си издънките на отбора. Във всеки важен мач тия все нещо им пречи. Просто Лудогорец да си търси класен защитник и още един класен халф.
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте, спрете с глупостите, че Реал не се напъвал. Просто умишлено забавяха играта, защото когато Лудогорец играе на контраатаки, може да бие всеки отбор. Те ако не се напъваха, щяха да поведат с 3-0 и да си доиграят мача, а вкараха втория си гол в 80 минута. С Базел играха открито и биха с 5-1, но Базел имаше 18 удара във вратата и 2 пъти излизаше сам срещу вратаря. Не забравяйте и че Лудогорец им поведе, а това ги смути. Вижте им реакциите на скамейката при изпуснатата дузпа и големия кеф при
24
1
 
21
 
! Отговори
хшь преди 9 години
Loreal Madrid по им отива
23
3
 
34
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
РОНАЛДО Е ПЪЛЕН *** И НЕ СТАВА И ЗА ОТБОРА НА ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ. СВЕТОВНАТА ФУТБОЛНАТА МАФИЯ УЕФА ОТСТРАНИ ЛУДОГОРЕЦ, А НЕ СМЕШНИЦИТЕ НАБЕДЕНИ ЗА ОТБОР РЕАЛ МАДРИД. ВСИЧКО Е МАФИЯ , ОГРОМНИ ПАРИ, ИНТЕРЕСИ, ЗАЛОЗИ И ДАЛАВЕРИ. СРАМ И ПОЗОР. ЛУДОГОРЕЦ НАДИГРАХА СМЕШКОВЦИТЕ ОТ РЕАЛ МАДРИД НАПЪЛНО. НА ТРИМАТА СЪДИИ ДА ИМ ДАДАТ ПО ЕДНА ФЛАНЕЛКА НА РЕАЛ, ЖАЛКИ ***.
22
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Роналдо е циркаджия! Да, играха като с равен - браво на Лудогорец!!!!
21
0
 
37
 
! Отговори
ДО 22 от 21 преди 9 години
Така е................ На 100 процента си прав............ и за пореден път се видя снощи!........ Все повече си мисля , Българи и Българки , че в онази знаменита вечер на "Парк Де Пренс" от 17 ноември 1993 , ако гола на Емо Костадинов НЕ беше в последната минута.... а примерно десет минути преди края..... до самия край Лесли Мотръм тогава почти на 99 процента щеше да даде някоя дузпа за Франсетата , за някое падане "тип Роналдо" на Папен примерно.... Прав си , пич ! БОГАТИТЕ ЗДРАВО НИ ***!!!
20
1
 
55
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Театрал Мадрид - цял свят ви видя как една сурия от Разград ви разглоби ... Лудогорец заслужаваше да бие !само ЦСКА !
19
0
 
37
 
! Отговори
Бесен Българин 3 преди 9 години
...... Ясно е , че и "Реал" не се напъваха особено и бяха подценили мача....... Е като са го "подценили" тогава да НЕ го спечелят! Едва ли ще им пука особено! И без това , съм сигурен , че няма да имат проблем с първото място в тази група! Тоя "БРИТИШ ХОМОСЕКСШУЪЛ" , наречен "съдия" все едно ни се изплю в очите на всички Българи и ни каза - "КАКВИ СТЕ ВИЕ , БЕ? ЧЕ ДА СЕ ОПЪВАТЕ НА МУЛТИМИЛИОНЕРИТЕ И СУПЕРЗВЕЗДИТЕ? Я ДА СИ ЗНАЕТЕ МЯСТОТО.... ДОЛУ... В КАЛТА... НА БАЛКАНИТЕ!"... И ни ряза здраво!
18
3
 
42
 
! Отговори
Бесен Българин 2 преди 9 години
"Реал" са велик отбор и никой НЕ го отрича! Само Роналдо и Бейл сигурно струват колкото всички футболисти във всички дивизии на всички първенства на Балканският Полуостров!!!! :(... И КОМУ БЕШЕ НУЖНО? 2 ДУЗПИ ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ.... РАЗДАВАНЕ НА КАРТОНИ НА ПОРАЗИЯ НА "ЛУДОГОРЕЦ" И "НЕЖНО МИЛВАНЕ ПО ГЛАВИЧКИТЕ" НА МИЛИОНЕРИТЕ ОТ МАДРИД? АБСОЛЮТНА ДУЗПА НАКРАЯ СРЕЩУ МИСИДЖАН - НЕОТСЪДЕНА! Ако това положение , беше в отсрещното наказателно поле и това беше Роналдо щеше да е даде на 200 процента!!!!:(
17
5
 
40
 
! Отговори
Топалов преди 9 години
Роналдо, видяхме те че си долен симулант, лицемерк и проститука. Ае чупката оттук, повече да не сме те видели по нашите земи, че и бой ще има.
16
6
 
59
 
! Отговори
Илс преди 9 години
Португалското *** още веднъж ми падна в очите, и то много!!! Да играеш циркове в мач с един отбор на 5 години, абсолютен дебютант и с годишен бюджет колкото седмичната ти заплата е наистина жалко! Пълна ***!
15
5
 
36
 
! Отговори
Бесен Българин преди 9 години
Какво ми говорите тука изобщо?... :( Каквото беше ОТНОШЕНИЕТО на Шотландският П _ _ _ _ АСТ снощи към "Лудогорец" и как откровено се "слагаше" на "мултимилионерите" от Мадрид.... Такова е ОТНОШЕНИЕТО и на ЕС и НАТО към Държавици , като нашата........ :((( ! Ето това е истината! И не знам дали има още "овце" , които се заблуждават че е друго! :( Имам въпроси , към някои "коментари" по долу , които лекинко защитават "Белия Балет" - ИМА ЛИ НУЖДА СЕЛЕКЦИЯ ЗА БЛИЗО МИЛИАРД ОТ ТАКАВА СЪДИЙСКА ПОМОЩ?!?