Паро се подигра с Левски: "Вечното дерби" вече е контрола за ЦСКА

"Армейците" ще се борят с Лудогорец за титлата", добави Никодимов
27 окт 2014 12:51, Георги Пешев
4
Паро се подигра с Левски: "Вечното дерби" вече е контрола за ЦСКА
Снимка: Булфото

Мачовете с Левски вече се превръщат в леки контроли за ЦСКА - така легендарният играч, треньор и ръководител на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира отминалото вечно дерби.

Както е известно, ЦСКА удари с 3:0 Левски и записа шеста поредна шампионатна победа над "сините", а головата разлика в тези мачове е страскаща - 13:1 в полза на армейците.

"Тези срещи са далеч от определението за дерби. Съперникът е много слаб. Гонзо каквото и да прави, черна­та писалка няма да пропише синьо", посочи той.

"В Херо е надеждата да състави по-качествена селек­ция и Левски да се събуди през пролетта. Но това е твърде далеч във времето, а и нека първо назначението на Дими­тров стане факт", коменти­ра Паро пред "Тема Спорт".

"Ясно е, че ЦСКА ще се бори с Лудогорец. Но титлата ми­нава през задължителна поб­еда или минимум равенство с тях в предстоящия мач на "Армията". Ако ЦСКА загуби тази среща, ще е много труд­но да стане шампион".

"Хубаво­то е, че няма друг отбор, кой­то може да спре ЦСКА. Пътят е разчистен, но авансът на този етап не е достатъ­чен", добави Никодимов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Домусчиев отдавна не ,,налива,, пари в Лудогорец, имаше просто влагане в началото, още от лига Европа клуба помалко си възвръща парите, сигурно до края на шампионска лига ще е на печалба дори. Ако никой не краде от някой спортен клуб на него му предстои развитие и правилна възвращаемост.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност, това, че пътят на ЦСКА и Лудогорец е разчистен хич не е хубаво. Просто означава, че в България има 1-2 отбора, които се правят на велики в първенството и после в Европа падат от Спортист Кишинев и от шампиона на Фарьорските острови. Лудогорец е приятно изключение, което ще продължи докато Домусчиев има пари да налива...
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предпочитам Левски да ни е конкурент за титлата, отколкото тия "напазарувани" футболисти Марселиньо, Циганиньо и Мисиджаниньо.
1
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никодимов може и да е прав Но нека сметне колко пъти като футболист и треньор е победил Левски и тогава да вади писалката Паро помниш по твое време какво се говореше за ЦСКА " един Мита и десет копита" Няма го Митата останаха копитата Целувайте ръка на съдиите и си спомнете поговорката за въшката която като се наяла излязла на челото