Ливърпул обърна с 2:1 Суонзи за Купата на Лигата

Марио Балотели и Деян Ловрен донесоха победата
Обновена: 29 окт 2014 07:46 | 29 окт 2014 07:45, Анисия Иванова
4
Ливърпул обърна с 2:1 Суонзи за Купата на Лигата
Снимка: Reuters

Ливърпул обърна с 2:1 Суонзи за Купата на Лигата на "Анфийлд" и така се добра до следващия кръг на надпреварата.

В герой за червените се превърна Марио Балотели, който се появи в игра в 79-ата минута, но само седем по-късно заби изравнителен гол, а в продължението на мача Деян Ловрен донесе победата на отбора си.

Преди това Марвин Емнес бе дал аванс на Суонзи с попадение в 63-ата минута. Така лебедите не успяха да продължат успешната си серия срещу отборите от Мърсисайд, след като преди това биха шута на друг местен отбор - Евертън.

С тази победа Ливърпул леко поправи негативната си серия този сезон на "Анфийлд", но бе близо до отпадането, ако не беше избухването на Супер Мариои и след това на Ловрен.

Иначе срещата предложи динамичен и здрав футбол. През първото полувреме Ливърпул тотално доминираше, но така и не успя да вкара.

След почивката Суонзи погледна напред, възползва се максимално от шансовете си, успя да забие един гол и се виждаше в следващия кръг на надпреварата, но точно тогава Балотели вкара, след което последва и попадение на Ловрен, което класира червените напред.

Още за мача четете в Gol.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: футболливърпулСуонзи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
red_devil87 преди 9 години
poslednata kupa na swansea e ot 2013 ta a na pool t 2012 vse v toq tyrnir taka ,che swansea sa po naprede ot looserpool-a i steve g kunkata
3
0
 
0
 
! Отговори
Реалистът 2 преди 9 години
....... Освен това и "Ливърпул" в момента са доста зле............ А "Супер Марио" е пълна дупка........... Много добре ми звучи идеята - през зимния трансферен прозорец - да го шътнат някъде под наем или направо да го продадат - и да вземат Сайдо Берахиньо от "Уест Бромич"..................... :)))))
2
0
 
0
 
! Отговори
Реалистът преди 9 години
По принцип отборите от Висшата Лига и Чемпиъншип НЕ обръщат почти никакво внимание на точно този турнир в Англия и гледат да отпаднат колкото се може по бързо с резервите от него.. Аз и не знам защо все още съществува... Най вероятно падат кинти от телевизионни права и затова го държат!Същото важи и за участващите в ЛИГА ЕВРОПА Английски отбори.. За тях - участието в такъв турнир- си е чист "минус"! Само сравнете парите , които взимат само за един ТЕЛЕВИЗИОНЕН МАЧ от Висшата Лига с тези, в ЛЕ!!!
1
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
то пък щеше да е срам ако бяха паднали от слабак като Суонзи.Припомнете ми кога Суониз са имали титла, купа или са се доближавали до някое от тези две отличия?