Зодиите със златни сърца

Ето кои са те
29 май 2024 23:50, Ивета Иванова
18
Зодиите със златни сърца
Снимка: iStock/Giuseppe Lombardo

 За тези зодии всички казват, че имат златно сърце. Те са добродушни, мили, състрадателни, помагат, разбират ви, изслушват ви, правят усулги, не са егоисти и винаги искат околните да са добре. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Овен

Те са много грижовни зодии, които обичат силно и го показват. Овните създават силна емоционална връзка с любимите си хора и държат на отношенията. Едно от най-хубавите неща при тях е, че са много защитнически настроени - винаги защитават и пазят близките си, не позволяват да се говори лошо за тях. Тези зодии са лоялни и правят всичко възможно, за да бъдат роднините и приятелите им в безопасност и добре.

Риби
 
Водни зодии, които са много чувствителни, емоционални, обичливи и състрадателни. Те са емпати, съчувстват ви, винаги ви разбират и искат да сте добре. Интуитивни са, усещат как се чувствате, опитват да ви помогнат във всеки един момент. Готови са да дадат подкрепа, да ви изслушат, да ви направят услуга, да ви утешат в труден момент, да избършат сълзите ви. Рибите изобщо не са егоисти, поставят другите на първо място, много са грижовни и помагат, без да очакват нещо в замяна.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Lora преди 1 месец
Овните са абсолютни егоисти и мислят първо за себе си и след това за останалите. Винаги се смятат за прави и най-знаещи и рядко се съобразяват с чуждата гледна точка. Съвсем не бих ги сложила при хората със затни сърца.
11
1
 
3
 
! Отговори
Дискриминация преди 1 месец
Ама, я по-внимателно, моля! Каква е тази дискриминация към козирозите и водолеите? Най-щедрите, особено ако са шефове и весели, забавни, човечни, не са завистливи, дори напротив.Хахаха :- D Да, това е виц, разбира се. Хихи
10
2
 
1
 
! Отговори
георги преди 1 месец
Тъщата е най-добрата зодия. га-га-га
9
1
 
8
 
! Отговори
ха-ха преди 1 месец
Точно пък Овните !Егоисти до мозъка на костите си ,интересуват ги само парите и тяхното количество. В този връзка са готови на всякакви овлажнителни мероприятия с вкусовия си орган . И фукане т.е. - комплексарщина .
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубав ден!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
за овен и телец е вярно, щедри са, най-вече към семейството си.но лъвът, по специално мъжът лъв е кошмар, с някакви изключения, мъжете лъвове са напълно коравосърдечни дори към близките си, изключително себични и неприятни.
6
1
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
От жена Риби по-големи темеpyти няма. Мълчат като пукeли, иначе не са лоши, ама скучни :)))
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алкохолика Риби - и стиснатия алчен Телец .... Златни ама другия път :)))
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая показва какъв мое го поеме, четвъртит
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Любимата е Лъвица!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приятни сънища!
1
3
 
14
 
! Отговори
Глупости преди 1 месец
Овен и Лъв? Глупости.