Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко

Кубрат Пулев се размина само с рани и хематоми от боя с украинеца
Обновена: 16 ное 2014 21:31 | 16 ное 2014 15:32, Камелия Цветанова
436
Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко
Снимка: Ройтерс

Кубрат Пулев няма сериозни наранявания след мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Владимир Кличко късно снощи в Хамбург, съобщава БТА.

Още по темата
Пулев е преминал медицински прегледи на скенер, които са показали, че той няма счупвания по лицевата част на главата и вътрешни поражения, а само рани и хематоми, които са обработени.

Кличко защити шампионския си колан във версия IBF, след като нокаутира Пулев в 2:11 минута на петия рунд. Преди това украинецът още на три пъти свали съперника си в нокдаун.

След двубоя българинът беше пратен в Университетската клиника в града от лекаря на двубоя Щефан Бок заради съмнение за фрактура на скулата, нараняване на горната челюст и тежко мозъчно сътресение.

"Желанието ми винаги е след мачовете съперниците ми да бъдат здрави. Но в спорта се случват и такива неща. Не беше лесно. Кубрат Пулев се представи добре. За това заслужава уважение. Мисля обаче, че му дадох добър урок", коментира Кличко, който е непобеден на професионалния ринг от април 2004 година.

Украинецът записа 63-а победа в 66 мача и защити за 17-и пореден път световната си титла в тежка категория.

Премиер Бойко Борисов пък поздрави Кубрат Пулев след мача снощи.

Министър-председателят написа на своя личен профил във фейсбук, че родният боксьор е показал "смелост пред такава машина" като Кличко, за което заслужава "похвала и респект".

"Поздравявам Кубрат Пулев за това, че се изправи смело пред такава машина. Само затова, че беше там, че българското знаме се развя и цялата зала скандираше неговото име, той заслужава похвала и респект", сподели премиерът.

"България се нуждае от такива силни и достойни мъже, а сигурен съм, че неговите успехи тепърва предстоят. Чухме се и му пожелах бързо възстановяване, защото следващите победи и световни титли съвсем скоро ще бъдат факт", казва още Борисов.

Още спортни новини четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още по темата: кличкоКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ ПУЛЕВ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ----- ЗНАЧИ ЩЕ СТАНЕ ПОЛИТИК КАТО БОРИСОВ
296
2
 
0
 
! Отговори
КОБРАТНАТА преди 9 години
Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред
295
1
 
0
 
! Отговори
аз преди 9 години
Всички боксьори победли Кличко са нарушавали темпото му с игра близо до него -той е с дълги и здряви ръце и силен ляв удар Това не беше казано на Пулев отделно че нашия няма техника
294
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой от Вас, Нас и останалите 99.9999% няма да стигне до среща за световната титла по бокс. Така че лаладжийте да млъкнат и да си пият содата срещи киселини.Кубрат е боксьор, и не се очаква кой знае какъв интелект, така че простете за поведението. Все пак стигна там където милиони могат само да мечтаят.Живи здрави.
293
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мдам, 1:0 за украинската срещу българксата мафия :)
292
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До спокоkogato se poiavi tozi amerikancite v tejka kategoria ve4e biaha ostareli i se otkazaha nai silnite
291
2
 
6
 
! Отговори
7 преди 9 години
В този мач нещо не беше наред.Тактиката на Пулев срещу Кличко беше направо шокираща.Не мога да повярвам ,че това решение е взето от професионалисти.Толкова хъс и накрая да стоиш пред Кличко и той да те бута и ти да падаш в нокдаун.
290
1
 
6
 
! Отговори
споко преди 9 години
При тежката категория всеки преминал удар е като среща с бързия влак. Важното е че опита Кличко е велик боксьор щом нито един американски *** досега не успя да го бие. А това беше тяхна категория докато не се появи той.
289
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
na6ia ako be6e Maik Taisan 6te6e da go bie:D
288
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахахахахахахаха, Пулев обвинява мафията за загубата!!!!Всички които го защитавате моля, попитайте Кубрат познавали Таки и Куката???????
287
10
 
9
 
! Отговори
асд преди 9 години
Въпрос: Защо Кличко не се бие в САЩ?Отговор: Защото там за допинг се влиза в затвора, независимо кой си!Кобрата е велик! Стигна до този мач, би се за победа до последно, независимо от нокдауните!За приказки преди и след мача не се правете на ощипани моми. Другите боксьори дори се сбиват демонстративно на пресконференции, за да напомпат интереса! Това е част от ПР-а
286
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое му бешее мъжкото на Кличко? Да излезе да се бие с химия в себе си,която му избиваше по челото още преди да беше почнал да се бие.....Ако всичко му беше е читаво,защо ще отказва да даде проба,а? Всеки,който разбира дори от елементарен фитнес,знае за какво става дума....
285
2
 
3
 
! Отговори
наивник преди 9 години
Има ли нещо вярно ,че след сато всички руски боксьори бяха бити от Кличко ...последната надежда беше --Пулев от България?Кой ще ми каже?
284
2
 
1
 
! Отговори
И все пак.. преди 9 години
Не разбирам ,каква е връзката между скандалното поведение на Пулев ,към Кличко и бясната зящита на Пулев от проруските агенти --85298П.Чернев и АТАКА.!??КОЙ ТАКА ОЗЛОБИ И ХВЪРЛИ ТАКА РАНО ПУЛЕВ , В ДВУБОЯ С КЛИЧКО...??КОЙ БЕШЕ РЕЖИСЬОРА В ТАЗИ СХЕМА??!!!...ИМА НЕЩО ГНИЛО ----ЗАЩОТО НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЗИ СВЯТ...!
283
1
 
12
 
! Отговори
Castor преди 9 години
Кобра, уважавам те, но се държиш просташки! Просто беше по-добър от теб. Трябваше да му честитиш победата! Така правят мъжете! Поработи още 2-3 години и може да успееш да станеш шампион. Това, което направи досега също не е никак малко!
282
7
 
3
 
! Отговори
асд преди 9 години
Голям мъж е Кубрат! Сби се здраво, пък каквото стане! Игра за победа, независимо от нокдауните! Успех занапред, всички са губили! На няколко пъти нацели добре допингирания шампион. Имаше шанс при късмет да победи и да ни хвърли в невиждан от 20 години екстаз! За мен това е важното - че стигна до този шанс и имаше възможност при повече късмет да направи фурора! Евала, поклон!
281
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
343-ти:Много българи са постигналихиляди пъти повече оттози пишман-боксьор!И разберете го:като всичко на този святспорта е труд,труд,много труд и 1% талант!
280
16
 
7
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До Анонимен 342Когато ти постигнеш 1/100 от това което той е постигнал тогава говори и се прави на остроумен. Ти си просто една издънка !!!
279
6
 
14
 
! Отговори
SMOKA преди 9 години
много го биха направиха го китаиче в главата ако има реванш такова уважение ще получи от кличко че в главата нашият ще стане уважение големо...японец шъ го прави
278
12
 
23
 
! Отговори
SMOKA преди 9 години
кобра не се прави на важен ами се скрии видяхме тоя украинец как та би като шкембе у дувар през целият мач лазеше като мишка на гореща ламарина,малко та би човека бегаи от реванша щот ще те търкаля много тоя бияч...за смех стана срам и позор....по добре се покрии 1/2 години и мишкуваи....честно мноо се изложи брат...и много бои изеде..хората и магаретата не си бият толкова