Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко

Кубрат Пулев се размина само с рани и хематоми от боя с украинеца
Обновена: 16 ное 2014 21:31 | 16 ное 2014 15:32, Камелия Цветанова
436
Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко
Снимка: Ройтерс

Кубрат Пулев няма сериозни наранявания след мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Владимир Кличко късно снощи в Хамбург, съобщава БТА.

Още по темата
Пулев е преминал медицински прегледи на скенер, които са показали, че той няма счупвания по лицевата част на главата и вътрешни поражения, а само рани и хематоми, които са обработени.

Кличко защити шампионския си колан във версия IBF, след като нокаутира Пулев в 2:11 минута на петия рунд. Преди това украинецът още на три пъти свали съперника си в нокдаун.

След двубоя българинът беше пратен в Университетската клиника в града от лекаря на двубоя Щефан Бок заради съмнение за фрактура на скулата, нараняване на горната челюст и тежко мозъчно сътресение.

"Желанието ми винаги е след мачовете съперниците ми да бъдат здрави. Но в спорта се случват и такива неща. Не беше лесно. Кубрат Пулев се представи добре. За това заслужава уважение. Мисля обаче, че му дадох добър урок", коментира Кличко, който е непобеден на професионалния ринг от април 2004 година.

Украинецът записа 63-а победа в 66 мача и защити за 17-и пореден път световната си титла в тежка категория.

Премиер Бойко Борисов пък поздрави Кубрат Пулев след мача снощи.

Министър-председателят написа на своя личен профил във фейсбук, че родният боксьор е показал "смелост пред такава машина" като Кличко, за което заслужава "похвала и респект".

"Поздравявам Кубрат Пулев за това, че се изправи смело пред такава машина. Само затова, че беше там, че българското знаме се развя и цялата зала скандираше неговото име, той заслужава похвала и респект", сподели премиерът.

"България се нуждае от такива силни и достойни мъже, а сигурен съм, че неговите успехи тепърва предстоят. Чухме се и му пожелах бързо възстановяване, защото следващите победи и световни титли съвсем скоро ще бъдат факт", казва още Борисов.

Още спортни новини четете на gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още по темата: кличкоКобрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срамувам се от тези във форума тук, които се гаврят с човек, опитал се да спечели нещо за себе си и за България.
256
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 310Другарю, ти си готов за политик в някоя социалистическа държава. Жалко че почти не останаха такива. Празнословието ти е УЖАСЯВАЩО. Другаря Ким Чен те очаква.
255
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се радваш и гордееш когато побеждаваш е лесно. Да се подкрепяме когато губим показва, че сме народ.
254
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** смятата че е достатъчно човек да си намисли нещо и то ще се случи.Опулев иска да е шампион, *** иска да е номер 1, Тиквата иска д е веУик управникритнитопковците да са световни шампиони. И всичките тези клоуни смятат че само да си го НАМИСЛИШ е достатъчко но РЕАЛНОСТТА ги ПРИЗЕМЯВА всеки божи ден!Обаче те са толкова *** че продължават да упорстват........Лошото е че все повече *** в Бг започват да ги следват.И така докато се срине всичко.
253
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Боко и Пулев са обикновени нахалници!
252
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко в *** е модел "Боко-тиквата" а именно, все нещо ни пречи........ времето, ръкавиците, международното положение, евреите, марсианците, ракетата за тенис и маратонките, късмета, руснаците или един господ знае какво още.Няма такава отрепана нация.
251
3
 
20
 
! Отговори
Тръпка преди 9 години
Момиче бил - такива му ти отпери, добре, че накрая не го нае... ръкавиците били грушни - то на крива ракета космоса й пречел
250
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 299А ти предполагам си "модерен ляв" ***?!
249
2
 
1
 
! Отговори
ТВ до Анонимен преди 9 години
Толкова си ограничен, че само това можеш да измислиш. По въпроса кой съм - кой друг мога да бъда, освен коментатор в интернет, както и ти.
248
22
 
15
 
! Отговори
ТВ преди 9 години
Коментари на мижитурки. Заслужава уважение смелостта на Кубрат Пулев да се изправи в мач срещу Кличко. Хората, които се изказват подигравателно за неговата смелост, са злоради човешки ***. (за разлика от обикновения градински ***)
247
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пулев е жалък с изказванията си. Пратиха те на земята в първите 40 секунди на парви рунд! 5 секунди по-късно, отново в първи рунд, си пак долу. Млъквай и си търси нов треньор и промоутъри или по-добре се откажи от бокса и ходи да пазиш фалшивите цици на Андреа, ***...
246
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 287 Бе и аз се съмнявам, че Тайсън ако беше изправен пред 33 -34 годишният Виталий Кличко даже и да е 20 годишният Тайсън 86-та ще има шанс. Самият Тайсън в имението на Виталий на гости в Украйна споделя пред него на масата в хола му: Човече, това което направи с Ленъкс Луис аз не искам. Ти беше готов да го убиеш на ринга. Аз не искам, защото нямам качествата ти..Толкова по темата!
245
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И сега какво - Българите отишли на живо да гледат мача едва ли не му осигурили на Пулев хонорара, а той яде много бой заради твърдоглавостта си и меко казано глупавата си тактика...?!След този бой по главата Пулев дали ще може да се съвземе и да учи..? Зависи само и единствено от него!Ако ще продължава да ходи в Америка да се учи докато е още млад, или с тези спечелени пари да си вземе нов тренер (кубинец, американец, някой тактик...) и да почне да си тренира психиката че тя горката не изгърж
244
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кобрата вече е ***
243
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
286Съмнявам се, че точно в най-добрите години на Тайсън някой можеше да го бие. Това се виждаше и на ринги - ужасяващи нокаути на всички боксьори, били те 2 метра високи и яки като канари. Тайсън и Али - няма по-велики в бокса.
242
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 285Майк Тайсън изпитва огромен респект към Виталий Кличко защото знае , че Виталий би го убил на ринга в най-добрите им години. Владимир Кличко е друга мерудия...не се и съмнявам че тайсън говори така за Владимир.
241
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Четохте ли какво каза Майк Тайсън наскоро - Кличко има късмет, че няма как да се срещнем на ринга. Много щеше да го боли хахаха Иначе Кличко си би Пулев без проблем и много точно го каза - всеки спортист трябва да се уважава, а Пулев не показа уважение към мен.
240
1
 
15
 
! Отговори
saska преди 9 години
Така е,когато се лети. Приземяването е неизбежно. Колкото по-отвисоко,толкова повече наболява. Успех на Кобрата и по-малко да си чеше езика.
239
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива *** като днешните ***, Пульо и Боко до 1989 бяха само членовете на политбюро.
238
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко-тиквата, ***, ***, Чичовото и т.н.Приказки, приказки и накрая едно голямо НИЩО.