Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг

Украинецът съди Кобрата заради думите му за допинга
Обновена: 25 ное 2014 16:51 | 25 ное 2014 15:20,
329
Кличко принудил Пулев да се бие на мек и малък ринг
Снимка: БТА

Кубрат Пулев е бил принуден да играе срещу Владимир Кличко на по-малък и по-мек ринг. Това заяви българинът на пресконференция днес.

„Аз исках да си играя моята игра, но един от мръсните номера беше, че рингът беше по-малък и по-мек, което го направиха от лагера на Кличко. Това ни го казаха няколко часа преди мача“, разказа Кобрата.

Пулев заяви още веднъж, че не може да уважава Кличко. По думите му няма как да уважава човек, който играе с толкова мръсни номера. „Вие можете да си го уважавате, той е световен шампион. До къде късмет, до къде моя грешка, до къде шанс, но това в спорта го има“, поясни той. Въпреки това Кобрата определи уважението като изключително важно. „Българският народ не уважава другите, родителите си, семейството, труда на другите. Другият ни проблем е, че българите нямаме вяра" , допълни още той.

"Никой не може да ме накара да уважавам човек, когато съм видял всичките мръсни номера, те бяха поне хиляда. Всичките тези долни трикове, с които искаха да ни потиснат, не им обръщах внимание, за да се концентрирам”, допълни Кубрат Пулев и заяви, че е засегнат от Кличко. „Уважавам хора, които дори спят на улицата и съм им стискал ръцете, помагал съм им. Но хора, които играят мръсно, няма как да ги уважавам."

"Никога през живота си не съм бил нокаутиран, винаги аз съм ги свалял. Мислех си, че съм дебелоглав и държа на удари, защото съм понасял много тежки удари в кариерата. Боксът е обратното на футбола, защото когато те боли, ти се усмихваш и се правиш, че нищо ти няма”, коментира Кобрата за самия двубой. „Олюлявал съм се, изтръпвали са ми краката и главата, но никога не съм бил нокаутиран. Резки и точни удари ми нанасяше, но това е най-важното, това поваля човека. Значи все пак държа на бой”, констатира боксьорът.

Пулев заяви, че е финтирал Кличко. „Аз исках да играя само напред, да се бия. Може би трябваше по-рано да го направя, въпреки крошетата в първия рунд. Може би в третия и четвъртия рунд трябваше да тръгна по-брутално напред, което го умея, но не го сторих и това ми беше грешката“, коментира още той.

Въпреки това Пулев призна, че вината за загубата е негова. "Не виня никого, проблемът си е в мен, защото аз наистина можех. Всички долни номера нямаше да са от значение, ако аз се бях справил на ринга. Отчитам го като моя грешка, но аз се уча и продължавам да се усъвършенствам, може и цял живот да ми отнеме", добави Кубрат Пулев.

Кобрата съобщи още, че хората на Кличко го съдят за твърдението му, че украинецът взима допинг. По думите му делото е започнало още преди самия сблъсък.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: допингрингПулевкличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Странно племе е това Българското ....най-добрият им боксьор загуби от назобан украинец .......някакъв си изкуствено поддържан шампион .....и Българският боксьор казва всички факти които е имало преди срещата и по време на нея ....а повечето от племето ги обръщат срещу него самия ?!?!?! Нима някой се съмнява че украинеца беше назобан яко ? Че се играеше по правилата които са създадени от щаба на Кличко ? Ако Кубрат беше вдигнал немското знаме щеше да е предател ? А сега не ставал ? Народе ?Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/11/25/klichko-prinudil-pulev-da-se-bie-na-mek-i-malyk-ri
162
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айдеее, сега па му бил мек и малък...
161
6
 
26
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Кубрате, моля те спри да се излагаш... Единственото нещо с което видяхме, че финтира Кличко беше това, че можеш да се боксираш... А, ти се оказа, че не умееш да се боксираш, особено срещу него... Не ти му удържа 5 рунда, а Кличко те държа 5 рунда, защото имаше много пулика, и мача беше наистина много голям, и много очакван. Всички ние бяхме с теб, и никак не ни хареса това, което видяхме. Върви тренирай, храни се качествено и може да имаш по-голям успех.
160
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То добре че беше мек ринга, че ти как се изпружи, ако беше по-твърд можеше и да не станеш
159
6
 
23
 
! Отговори
ПОСЕРКО преди 9 години
Много ясно! А Кубрат за жалост го бива да нокаутира някви си там смешници от трети разряд. Никви шансове срещу такива от калибъра на братя Кличко, Тайсън, Формън, Холифийлд. Това е положението.
158
4
 
36
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Господин Пулев, сигурен съм, че няма българин, който да не е със теб, но все пак правилото е:първо скочи и после викни "ХОП". За съжаление ти направи обратното и държанието ти след загубата е противопоказно. Каквото и да кажеш сега няма да те направи победител. Нещо повече - прокрадва се съмнението, че Кличко те запази до 5я рунд заради телевизията и зрителите. Моля те заради всички, които те обичат - дръж се достойно и побеждавай на ринга - не в медиите...
157
5
 
4
 
! Отговори
бокс преди 9 години
покажете на всички един себеподобен на кличко .това е смесица от анаболи и политика.изчакайте малко за следващия или вижте преди 4,5,7,години.ТОЙ ЩЕ Е...те го искат.,.,.
156
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На крива ракета... Вземи се скрий. Половин година се обясняваше как ще смачкаш Кличко и накрая ти продупчиха и без това сплесканата мутра.
155
4
 
23
 
! Отговори
kriso преди 9 години
Поведението на Пулев след мача не говори за професионализъм. Човек трябва да губи с достойнство.Толкова му е потенциала. Едно е да искаш да покажеш сила и интелект, а съвсем друго е да го направиш в действителност. Трябва да си признаем едно финансовият резултат, който Кубрат Пулев постигна, надхвърли стократно неговите възможности на ринга. Едно мога да кажа в заключение - той се прояви като добър бизнесмен - за кратко време постигна зашеметяваща печалба.
154
7
 
9
 
! Отговори
Onz преди 9 години
До ПОСЕРКОпоколението на 90 те иска кубрат да бие, щото е мутра, да сме с русия щото путин е джудист и е як и откраде крим на украинците, чудят се закво им е нато и ес след като собствено на тях никой нищо не е дал да ползва и плачат за комунизъма щото чули от дядо си , който бил партиен секретар и имал връзки, че било мно яко. така че нормално подобна боза с косми да е добър ПР ход за пред местните медии.
153
4
 
22
 
! Отговори
Вихър преди 9 години
Мило момче,кой те излъга и те хариза че да те бият така като ***. Престани да говориш глупости! Явно имаш някаква интелигентност не я съсипвай в разправии.! Готви си тихо упорито и скромно и покожи че можеш...другото е простотия.Успех Пулев! Успех!
152
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещата не опират до това кой каква националност е, къде живее и т.н. Просто Пулев не се държа коректно. Ако има доказателства нека ги покаже. Ако ли не...просто да мълчи. Можеше да пробва други варианти, а не след 20 победи да атакува титлата. На него му трябва опит. Просто това не беше правилният момент и правилният боксьор. Приказките дойдоха в повече, това е истината. Да паднеш не е недостойно, но ако си голям просто ще се изправиш и ще продължиш, а не да го правиш на думи. Друго няма.
151
6
 
20
 
! Отговори
ПАДНАЛ ПУЛЬО преди 9 години
Нащу момче е пълен ***! Дреме ми на шмайзера че е българин! Това даже е минус и то бая голям. Гола вода под налягане. Но ние сме най добрите и продъпжаваме напред ама в обратна посока. Приземяване братче, приземяване. Това е положението.
150
5
 
21
 
! Отговори
kli4ko преди 9 години
Я да видим сега ринга ли ти е мек или коленцата главата ли ти е корава или на Кличко ръкавичките
149
5
 
20
 
! Отговори
Дуло преди 9 години
Кубрате пожалиха те в 1ви рунд заради рекламите... а че яде лакти и главички - факт - ама тва не ти е аматьорския бокс...
148
5
 
17
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
На крива ракета космоса и пречи.
147
4
 
21
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Факт,нашия го пребиха на ринга.Поне да спре да говори.Ако кличко беше натиснал и не беше финал,т.е.,телевизии,реклами и прочие,не ми се говори.
146
7
 
35
 
! Отговори
Теди преди 9 години
То остана и да е твърд ринга ,че на носилка трябваше да го изнасят после По -добре да приеме загубата и да учи от Кличко как да се държи и да стане и той световен шампион.
145
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами прав е човека да го съди браво
144
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да трябваше да се бият в някоя софийска чалгарница и андреа да пее-там дансинга е голям!